Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Nyheder

  15-01-2020

  Betonbranchen i front med bæredygtighed

  Med regeringens målsætning om 70 procent reduktion af CO2-udledningen i 2030 i forhold til 1990, skal der ske noget i alle industrier – også i betonindustrien.

  03-01-2020

  Ny afløbshåndbog

  Afløbsforeningen udgiver nu en afløbshåndbog, som bliver en vigtig brik i fremtidens ændrede klimaforhold. I håndbogen får blandt andre kommunernes teknik- og miljøforvaltninger tips om, hvordan solide afløbssystemer kan håndtere store vandmængder, når de bliver udført og fremstillet korrekt. Håndbogen kan downloades gratis.

  11-09-2019

  Betonbranchen går forrest i dokumentation af miljøaftryk

  Om få måneder bliver det muligt for betonvirksomheder at dokumentere betonmaterialers miljøaftryk. Det gælder uanset, om det er fabriksbeton, betonelementer, rør, brønde, belægningssten, fliser eller blokke. Med et nyt banebrydende softwareværktøj vil Dansk Betons medlemsvirksomheder kunne udarbejde miljøvaredeklarationer, som rådgivere, entreprenører og bygherrer kan anvende til vurdering af bæredygtige løsninger i byggeriet.

  23-07-2018

  Investerer vi nok i klimasikring?

  En liberalisering i 2013 af reglerne om at forsyningsselskaberne må lave overfladeløsninger førte til mange nye klimasikringsløsninger i byerne, men regler fra 2016 om, at kommunerne skal medfinansiere, spænder nu ben for tiltagene.

  05-07-2018

  Sluseanlæg med flere funktioner

  Vejle er med et nyt sluseanlæg blevet sikret mod de oversvømmelser, der længe har plaget byen. Projektet har samtidig skabt et nyt rekreativt område i midtbyen og overflødiggjort store investeringer i nye kloakker.

  02-07-2018

  Web-app: Få viden om beton med få klik

  Viden om beton er en app, hvor du nemt og hurtigt kan downloade nyttige publikationer om beton. App’en samler alt det, du har brug for på ét sted og er bygget overskueligt op i fire emner; blok, afløb, belægning og fabriksbeton. Vi hjælper dig godt i gang.

  20-12-2016

  Kreativitet og kemi på årlig betonworkshop

  Vinderprojekterne hentede inspiration fra Picasso og filmens verden.

  07-11-2016

  Betonbranchen er i topform

  Bygge- og anlægsbranchen er inde i en positiv udvikling, hvor flere virksomheder har overskud. Og især betonvirksomhederne er i fremgang, viser ny analyse

  07-12-2015

  Kraftigere regnskyl kræver bedre afløb

  Monsterregn, oversvømmelse og vandskader. Vand udgør en permanent risiko for skader på vore bygninger.

  22-10-2015

  Kommune tester beton med bevidste sprækker

  Permeable betonløsninger håndterer store regnmængder i Ikast-Brande Kommune.