Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Bogreception for Dansk Betonarkitektur

De toneangivende arkitekter var mødt op på Kunstakademiets Arkitektskole, hvor Dansk Beton holdt reception i anledning af udgivelsen ”Dansk Betonarkitektur”. Professor Carsten Thau, der også har skrevet forordet til bogen, gav sit perspektiv på betonens udvikling, anvendelse og historie.

Fotos: Tom Jersø

Fredag den 8. juni holdt Dansk Beton bogreception i anledningen af udgivelsen af Dansk Betonarkitektur. Bogen er en lærebog og inspirationskilde for arkitektstuderende og arkitekter, der søger viden om betonens historie, materialets egenskaber og inspiration til brug af beton. Kunstakademiets Arkitektskole var derfor den perfekte ramme for at tale om betonarkitektur. Receptionen vakte også opsigt hos de studerende, som nysgerrigt fulgte med.

Der var fyldt godt op med arkitekter og andre betoninteresserede, der havde taget sig tid til at slå et smut forbi receptionen. Snakken gik, og når man lagde øre til de mange samtaler, kunne man ikke undgå at bemærke, at det var folk med interesse for betonarkitektur, der var mødt op for at hylde det nye arkitekturværk. Til receptionen var et udvalg af fotograf Torben Eskerods flotte billeder fra bogen udstillet i store formater på staffelier rundt omkring i lokalet. Billederne blev beundret af receptionens gæster og var med til at give et indblik i nogle af de fremragende eksempler på arkitektonisk vellykket betonarkitektur, der præsenteres i bogen.

Ved receptionen var der også oplæg ved branchedirektør i Dansk Beton, Thomas Uhd, og bogens fotograf, Torben Eskerod, der fortalte om sit dilemma med at skulle stå på toppen af Storebæltsbroen i 254 meters højde for at fotografere, når man lider af højdeskræk.Forlaget Vandkunsten var til stede under receptionen og solgte bogen til en favorabel pris.


Branchedirektør i Dansk Beton, Thomas Uhd holdt oplæg ved receptionen.


Professor Carsten Thau, der også har skrevet forordet til bogen, gav sit perspektiv på betonens udvikling, anvendelse og historie.Fotograf, Torben Eskerod, fortalte om sit dilemma med fotografere på toppen af Storebæltsbroen.

 

Relaterede artikler