Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Hvid beton med smukke kurver

Betonbyggeri behøver hverken at være gråt eller firkantet. Se bare disse to eksempler på kridhvidt beton med organiske former.

 

Beton har mange gode egenskaber – én af dem er betonens formbarhed, der gør det muligt at skabe imponerende bygninger med krumninger, buer og bløde organiske former. Og så behøver beton ikke nødvendigvis at være gråt. Vi har fundet to inspirerende hvide betonbygninger med kurver fra Mexico og Miami.

 

 

 

 

Museo International del Barroco, Mecixo

Snoede hvide betonvægge indrammer det smukke museum med Barokkens kunst og kultur, der er designet af den japanske arkitekt Toyo Ito. Museet ligger lige op til en park uden for byen Puebla i Mexico og skaber med sit kurvede design en visuel forbindelse med parken.

Læs mere om museet

 

Dior-boutique, Miami

I Miami skiller den store hvide Dior-boutique sig ud med sine skulpturelle hvide paneler, der er lavet af ultrahøjstyrkebeton og marmorpulver. Franske Barbarito Bancel Architectes står bag designet, der skal lede tankerne hen på en plisseret nederdel eller kjole og desuden understreger Diors brand med sin elegance, skønhed og raffinement.

Læs mere om butikkenRelaterede artikler