Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Luksuriøs betonvilla med den vildeste udsigt

Hvis du lever livet på kanten, er The Edge i Australien den perfekte bolig. Den imponerende villa byder på masser af beton med skarpe kanter og panoramaudsigt over Port Douglas.

Den ligner nærmest noget fra det ydre rum, som den kantede bygning lyser op blandt trætoppene højt oppe på en bjergskråning i Port Douglas, Australien. Den eksklusive villa er designet af Charles Wright Architects, som også har høstet adskillige arkitekturpriser for det knivskarpe design.

Bæredygtig beton

Villaens bærende betonkonstruktion er beklædt med en granitfacade, der giver et lækkert æstetisk look. Og så er der også det bæredygtige aspekt. Med masser af rå beton indvendig kan betonens termiske egenskaber udnyttes så villaen både har lang levetid og et behageligt indeklima i de tropiske omgivelser.

Mod havet er der et gigantisk panoramavindue med den smukkeste udsigt og indeni er alt holdt i en minimalistisk rå stil med masser af små, elegante betondetaljer. Som for eksempel den frit hængende betonseng, der svæver på balkonen.
Årets bygning 2015

The Edge er blandt andet kåret som Building of the Year 2015. Og prisen for sådan et hus er da også derefter. 30 mio. kr. skal du have op af lommen for at dette kan blive dit hjem.

 

Relaterede artikler