Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Rigtigt håndværk er blevet moderne

Aarhus Cementvarefabrik fokuserer på specialopgaver inden for beton. Beton er nemlig et materiale med uanede muligheder både i form, overflade og farver.

Fra at producere metervarer af afløbs- og belægningsprodukter er Aarhus Cementvarefabrik gået over til udelukkende at producere specielle ting på bestilling og har stor ekspertise indenfor dette felt. En stor del af opgaverne er fliser efter mål, men ellers oplever Direktør i Aarhus Cementvarefabrik, Jørgen Lauritsen, en stor fantasi blandt arkitekterne, så opgaverne også omfatter et bredt spektrum af byrumsinventar.

Spændende opgaver
Firmaets kørende sælgere møder arkitekter, landskabsarkitekter, anlægsgartnere og kunstnere, og rådgiver om de mange muligheder indenfor beton.

– Samarbejdet med kunderne er ofte frugtbart begge veje, så vi får indtryk af, hvad der rører sig, og særligt kunstnere giver også ofte gode udfordringer. Det er arkitekter og kunstnere, der former udviklingen indenfor belægninger, siger Jørgen Lauritsen.

Beton er et materiale med uanede muligheder, både i form og overflade. Til trods for at det er et holdbart og robust materiale, kan det fremstå præcist og blødt på én gang.

– Vi leverer oftest produkter i farverne hvid, sort og grå, men i virkeligheden kan det have mange farver, fortæller Jørgen Lauritsen.

Nyt udtryk
Graphic Concrete er andet nyt eksempel på grafisk bearbejdning af betonoverfladen. Ved støbningen fritlægges det øverste slamlag i betonen i det ønskede mønster. Med Graphic Concrete kan skabes fx portrætter, logoer eller kunstnerisk udsmykning.


Læs hele artiklen i Magasinet BETON-3-2017

 

Relaterede artikler