Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Strandhytter i grafisk beton

119 nye beton-strandhytter erstatter de 60 årige hytter ved Mildford-on-Sea. Facaderne er udsmykket med grafisk beton, som blandt andet har til formål at udtrykke betonens æstetik.

Foto: MartinGardner.com

De 119 strandhytter er bygget langs promenaden og strækker sig over 300 meter langs Englands sydkyst. Hytterne står i stedet for de oprindelige hytter ved Mildford-on-Sea, der måtte lade livet efter et voldsomt uvejr i 2014. Strandhytterne er opført i præfabrikerede og in-situ støbt beton og er derfor modstandsdygtig overfor vind og vejr.

Grafisk beton
Facaderne på betonhytterne er designet med Graphic Concretes specialmembran. Det skaber et flot og bæredygtigt mønster i overfladen af de præfabrikerede betonoverflader. Den grafiske overflade giver betonen elegance og afspejler landskabet ved at illustrere lokale og karakteristiske syn på en innovativ og uventet måde. Det grafiske design opfordrer besøgende til at gå på opdagelse og udforske stederne langs kysten. Designet har til formål at udtrykke betonens æstetik, og de farverige døre i hytterne skaber et levende billede.

Den fantastiske betonoverflade er blevet til virkelighed ved at kombinere naturlige egenskaber med ny teknologi og kreativitet.

Bedre tilgængelighed og sikkerhed
Beton-hytterne er designet med henblik på at forbedre promenaden og modstod udfordrende kystforhold. Hytterne er bygget som en del af den øvre promenade, der reducerer hytteelementernes udsættelse for storm. Desuden medfører hytterne på den øvre del af promenaden, at du kan nyde den fantastiske udsigt, og på en skyfri dag kan du se hele vejen til Isle of Wight. Tidligere var udsigten blokeret af de historiske hytter.

I genopbygningen af strandhytterne er den lave promenade udvidet, så kørestole og barnevogne har bedre tilgængelighed. Ikke mindst er sikkerheden af strandpromenaden steget betydeligt. Betonhytterne skal være med til at forbedre oplevelsen for strandhyttebrugere, lokalbefolkningen samt besøgende, og promenaden er allerede et velbesøgt område.Foto: MartinGardner.comFoto: MartinGardner.com

 
 

Relaterede artikler