Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Betonens prisfest

Dansk Beton, Fabriksbetonforeningen og Betonelement-Foreningen uddeler hvert andet år tre priser til personer og firmaer, som har stået for et unikt arbejde med beton

Næste prisfest er i den 22. juni 2021. 

Har du foreslag til nomineringer til Bæredygtig Beton Prisen, In situ-Prisen eller Betonelement-Prisen kan du allerede nu indsende dine forslag. 

Indstil et projekt til Bæredygtig Beton Prisen: 
Dorthe Mathiesen, dma@di.dk

Indstil et projekt til In situ-Prisen: 
Jesper Ketelsen, jek@di.dk

Indstil et projekt til Betonelement-Prisen:
Pernille Nyegaard, pny@di.dk


Bæredygtig Beton Prisen
Bæredygtig Beton Prisen tildeles projekter med en arkitektonisk anvendelse af beton, hvor der har været fokus på sociale-, bæredygtige-, energi- og miljømæssige løsninger. Bæredygtig Beton Prisen er en publikumspris, som alle kan stemme på. Prisen uddeles af Dansk Beton og blev uddelt for første gang i 2009.
 

Læs mere om Bæredygtig Beton Prisen

In situ-Prisen
In situ-Prisen fremhæver det pladsstøbte byggeri og de mange, spændende muligheder, der er ved brug af fabriksbeton. Prisen uddeles af Fabriksbetonforeningen med støtte fra et eller flere af Fabriksbetonforeningens interesse-medlemmer. Prisen blev uddelt for første gang i 2004.
 

Læs mere om In situ-Prisen

Betonelement-Prisen
Betonelement-Prisen er en arkitekturpris, som hærder en akitektonisk og innovation anvendelse af betonelementer i byggeriet. Prisen uddeles af Betonelementforeningen og blev uddelt for første gang i 1978. 
 

Læs mere om Betonelement-Prisen

 

Stemningsfilm fra Dansk Beton prisfest 2019