Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Betonens prisfest

Dansk Beton, Fabriksbetonforeningen og Betonelement-Foreningen uddeler hvert andet år tre priser til personer og firmaer, som har stået for et unikt arbejde med beton

Næste prisfest er den 25. marts 2021. 

Har du foreslag til nomineringer til Bæredygtig Beton Prisen, In situ-Prisen eller Betonelement-Prisen kan du allerede nu indsende dine forslag. 

Indstil et projekt til Bæredygtig Beton Prisen: 
Dorthe Mathiesen, dma@danskbyggeri.dk

Indstil et projekt til In situ-Prisen: 
Jesper Ketelsen, jek@danskbyggeri.dk

Indstil et projekt til Betonelement-Prisen:
Pernille Nyegaard, pny@danskbyggeri.dk


Bæredygtig Beton Prisen
Bæredygtig Beton Prisen tildeles projekter med en arkitektonisk anvendelse af beton, hvor der har været fokus på sociale-, bæredygtige-, energi- og miljømæssige løsninger. Bæredygtig Beton Prisen er en publikumspris, som alle kan stemme på. Prisen uddeles af Dansk Beton og blev uddelt for første gang i 2009.
 

Læs mere om Bæredygtig Beton Prisen

In situ-Prisen
In situ-Prisen fremhæver det pladsstøbte byggeri og de mange, spændende muligheder, der er ved brug af fabriksbeton. Prisen uddeles af Fabriksbetonforeningen med støtte fra et eller flere af Fabriksbetonforeningens interesse-medlemmer. Prisen blev uddelt for første gang i 2004.
 

Læs mere om In situ-Prisen

Betonelement-Prisen
Betonelement-Prisen er en arkitekturpris, som hærder en akitektonisk og innovation anvendelse af betonelementer i byggeriet. Prisen uddeles af Betonelementforeningen og blev uddelt for første gang i 1978. 
 

Læs mere om Betonelement-Prisen

 

Stemningsfilm fra Dansk Beton prisfest 2019