Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Beton er skaternes yndlingsunderlag

Danmark har efterhånden en perlerække af flotte skateranlæg udført i beton. Vi kigger nærmere på tre af de nyeste.

Vi har tidligere skrevet om Danmarks otte bedste skatebaner i artiklen Danmark skater på beton og der skyder hele tiden nye op. Faktisk kan du finde spændende skaterparks 152 steder i Danmark. Her er tre af de nyeste skud på stammen:


Munkebo Skatepark

Det mest iøjnefaldende element i den nye Munkebo Multipark er skaterbanen, som med sine 800 kvadratmeter er Fyns største. Den er designet af Møller og Grønborg Arkitekter, og er fra eftermiddag til sen aften fyldt med børn og unge på skateboard eller løbehjul.

Læs mere om parken hos Skateparks.dk


Frederikssund Skatepark

I 2015 fik de unge i Frederikssund deres egen skatebane lige ved siden af Frederikssund Hallen. Det er FSR Beton, der har stået for udførelsen, og selvom skatebanen ikke er en af de største, er der masser af muligheder for både begyndere og erfarne skatere, der kan finde finurlige og sjove måder at køre banen parken på.

Læs mere om parken hos Skateparks.dkKalundborg Skatepark

Skateparken i Kalundborg blev oprindeligt bygget i 2004, men fik i 2015 en gennemrenovering af FSR Beton, så den i dag er samlingsstedet for byens unge og deres skatebord, løbehjul og rulleskøjter. Den nye betonbane har masser af forhindringer som ledges, speed-bumps og quarterpipes.

Læs mere om parken hos Skateparks.dk

Relaterede artikler