Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Bevægelse i det offentlige rum

Lektor og Landskabsarkitekt Ph.d. Bettina Lamm vil på konferencen Byens Gulv give tilhørende indsigt i det der kan betegnes som aktiverende urbane rum.

Bettina er lektor på Landskabsarkitektur og planlægning, KU-IGN. Hun er uddannet landskabsarkitekt ved Kunstakademiets Arkitektskole i 1996 og har en Ph.d. fra 2003. Hun har siden sin Ph.d. beskæftiget sig med forskning, udvikling og undervisning i samspillet mellem aktiverende installationer, samtidskunst og bevægelse i byens rum samt midlertidige anvendelser af byens restarealer. Hun har bl.a. været medkurator på udstillingen Urban Play i Søndre Havn, Køge 2012 og været en del af EU-projektet SEEDS, der sammen med tyske, hollandske og britiske partnere undersøgte midlertidige byrum som planlægningsredskab. Bettina Lamm karakteriserer selv sin forskningsinteresse som “relationen mellem det byggede miljø og det levede liv i det offentlige uderum”. I 2015 udgav hun sammen med Rene Kural og Anne Wagner bogen: “Playable – bevægelsesinstallationer i by- og landskabsrum”, der afsøger nye tendenser for aktiverende urbane rum.


Konferencen Byens Gulv

For 3. år i træk afholdes konferencen ”Byens gulv”, der samler de forskellige aktører indenfor området belægninger i byer.
Konferencen beskæftiger sig med gulvet fra hovedgaden i stationsbyen over boligveje i villakvarterene til forandrings- og byrumsstrategier, nye belægningsmaterialer og konstruktionsprincipper til håndtering af nedbør.
Der er i alt 14 indlægsholdere fra ind- og udland. Se programmet på byensgulv.dkSideløbende med konferencen afholdes en virksomhedsmesse, hvor leverandører til byens gulv udstiller.
 

Se yderligere på www.byensgulv.dk, hvor tilmeldingen også foretages.

Relaterede artikler