Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Få inspiration på konferencen Byens Gulv

Hør alt det nye om byrum, belægningsmaterialer og konstruktionsprincipper i Nyborg den 28. januar 2015

På konferencen Byens Gulv den 28. januar 2015 bliver der rig lejlighed til at få inspiration fra spændende byrum.

En af hovedtalerne er Benedetta Tagliabue fra Miralle/Tagliabue-EMBT, der arbejder med landskabsdesign, byrum og planlægning i det meste af Europa med udgangspunkt i en italiensk-spansk tradition. Hertil kommer Ruwan Aluvihare fra Planlægningsafdelingen i Amsterdam, som fortæller om den aktuelle designstrategi for byens gader og stræder, og den danske landskabsarkitekt Torben Schønherr, hvis tegnestue har designet mange byrum i ind- og udland.

Konferencen beskæftiger sig med byens gulv fra hovedgaden i stationsbyen til byens tage og indeholder oplæg om forandrings- og byrumsstrategier, nye belægningsmaterialer og konstruktionsprincipper til håndtering af nedbør.
 
Det er anden gang, Byens Gulv afholdes. Første gang var i 2014. Formålet med konferencen er at samle alle med interesse for byens liv, funktion og materialer: Staten, kommuner, forsyningsselskaber, byplanlæggere, landskabsarkitekter, ingeniører, anlægsgartnere og leverandører.

Byens Gulv arrangeres af Dansk Beton Belægningsgruppen og Sektion for Landskabsarkitektur og Planlægning på Københavns Universitet i samarbejde med Dansk Byplanlaboratorium, Danske Anlægsgartnere og Dansk Landskabsarkitektforening.
 
Se mere om program, sted og tilmelding til Byens Gulv 2015 her.

 

Relaterede artikler