Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Klar til fodboldfest med ny tribune

Også mindre fodboldklubber kan få store faciliteter med tribuner af betonelementer.

Selv om klubben hverken spiller i Parken eller på Brøndby Stadion til daglig, kan man sagtens skabe gode forhold for spillere, tilskuere og sponsorer. Betonelementer er løsningen, hvis man hurtigt, effektivt, fleksibelt- og til en rimelig pris - vil have en tribune, der matcher en ambitiøs klubs ønsker.

Fx har Ringkøbing Fodbold etableret en tribune af betonelementer på hjemmebanen Alkjær Stadion, som giver 2.-divisionsklubben fortræffelige faciliteter. Tribunen har 448 siddepladser og over 200 ståpladser, bar, tv-plads, toiletter og to store garagerum under tilskuerpladserne.

Betonelementerne til tribunen blev leveret med ståltag, gelændere og værn samt montagehuller til ophæng af reklamebannere. Elementerne er udstyret med flexrør samt indstøbte dåser i loftet til el-udtag.

Tribunen er fremstillet og monteret af elementproducenten ØSB, som også fremstiller minitribuner med spillerbokse og plads til reklamer. Minitribunerne bliver produceret i hvid eller grå beton. Hver sektion er 2,4 m bred og 2,0 m høj fra øverste trin til loftet. Tribunen kan samles af det ønskede antal sektioner.

 

Relaterede artikler