Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

3 sikre siddepladser i beton

Trænger du til at sidde ned? Her får du tre bud på fine siddepladser støbt i beton.

Møbel- og indretningsdesignerne kan slet ikke få nok af beton i øjeblikket. Og med god grund. Beton er bæredygtigt, langtidsholdbart og slidstærkt samtidig med at det rå, minimalistiske look passer perfekt ind i den skandinaviske stil.

Er du på udkig efter noget nyt at sidde på, får du her tre eksempler på flotte stole, bænke og skamler i beton.


Rene linjer

Denne fine Inclinare Bench fra det amerikanske designfirma Hard Goods viser betonen fra sin mest elegante side. Bænken er nemlig håndstøbt i højstyrkebeton, hvilket gør den ekstrem holdbar, stærk og ikke mindst tynd. Stellet er lavet af tynde stålwirere, som skaber en let kontrast til det tunge beton. Og så kan det fås i syv forskellige farver. Bænken fås fra ca. 26.000 kr., men så får du også et solidt møbel på hele 97,5 kg ind i din stue.

Industrielt og råt

Den sofistikerede spisebordsstol D’Hauteville nytænker det klassiske design med moderne materialer og teknikker. Stolen er støbt i beton, der med sin formbarhed gør det muligt at skabe bløde, runde former. Sædet hviler på rå stålben, der ligner armeringsjern, hvilket skaber det rette industrielle look. Hver stol vejer 9 kg og koster ca. 2.500 kr.
 


Robust og rå

Rå beton fungerer rigtig godt i samspil med det blødere, varmere træ. Det har den innovative danske møbel- og interiørvirksomhed Muubs brugt til at designe denne skønne robuste taburet med ben af teaktræ og sæde af beton. Taburetten koster 1.135 kr.
 

 

Relaterede artikler