Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

3 unikke betonborde

Der er masser af muligheder for at snige noget råt beton ind i hjemmet. Overvej for eksempel et af disse tre stilrene betonborde.

Beton er slidstærkt, holdbart og tilfører dit hjem et råt look. Og dermed egner det sig perfekt som bordplade. Vi har fundet tre fine betonborde frem, hvor hvert enkelt bord har sine egne små karakteristika som små lufthuller, ru hjørner eller farveforskelle i overfladen.

Elegant og råt

Designeren Morten Voss sendte allerede i 1994 dette fine spisebord på markedet, hvor den massive bordplade i højstyrkebeton er kombineret med smukke løvefødder i enten børstet, forkromet eller forgyldt stål. Det giver en herskabelig elegance med et råt twist, der passer perfekt til den minimalistiske skandinaviske stil. Flightdeck kan blive dit for 17.400 kr.

Godt håndværk

Eberhart Furniture er en dansk designvirksomhed, der lægger vægt på det gode håndværk og kærligheden til naturmaterialer. Med EH Coffee Table har de skabt et råt sofabord, hvor det massive, kolde beton får modspil af fine bordben i varmt, olieret egetræ. Sofabordet koster 3.700 kr.

Kvadratisk æstetik

Med dette fine betonbord Q40 fra det danske møbelhus Reflect/Team får du et virkelig fleksibelt møbel. Den kvadratiske betonkube er enkel og stilren i sit design, og selv med en vægt på 33 kg er det let at flytte rundt med, da der er monteret diskrete hjul under bunden. Bordet kan også bruges som sengebord, skammel eller udendørsmøbel, da beton tåler både vind og vejr. Q40 koster 2.795.

 

Relaterede artikler