Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Beton som kunsthåndværk

DR-programmet ’Made in Denmark’ følger syv forskellige kunstnere, der dykker ned i hinandens håndværk på skift. Én af dem arbejder med beton.

Den aarhusianske arkitekt Anders Høyer Toft elsker beton. Så meget at han for et par år siden forlod den klassiske arkitektur for at forfølge sin drøm om at skabe æstetiske møbler og boligdesign i beton.

”Det er ikke kun væggene, gulvet og loftet omkring os, der skal være i beton, men også de objekter vi omgiver os med i dagligdagen”, forklarer han på sin virksomhed Tontons hjemmeside.


Aarhus Cementvarefabrik danner rammerne

Sammen med seks andre kunsthåndværkere er Anders Høyer Toft med i anden sæson af tv-programmet ’Made in Denmark’ på DR1, der sætter fokus på Danmarks stolte designtradition. For produkter ’Made in Denmark’ er oftest lig med kvalitet og godt håndværk.

I fjerde afsnit skal Anders være lærermester og vise de seks andre kunstnere, hvorfor beton er så fantastisk et materiale. Da han driver sin designvirksomhed i kælderen på familievillaen, er det Aarhus Cementvarefabrik, der har lagt lokaler til optagelserne.

Desværre er Tontons produktion og webshop lukket. Der er dog stadig mulighed for at se DR programmet og købe ting fra restlageret.

Find det hele her

 

 

Relaterede artikler