Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Kreativ beton hitter

Helle Kristensen startede for sjov en gruppe på Facebook med tips og tricks til at støbe kreative ting i beton. Nu har gruppen flere end 22.000 medlemmer, og Helle har netop udviklet sin egen betontype.

Små betonhuse, rå lysestager, flotte fade, fuglebade og grankogler. Der er ingen grænser for, hvad medlemmerne i Facebookgruppen Kreativ Beton fremtryller, når de støber beton hjemme i garagerne.

Gruppen blev startet for tre år siden af Helle Kristensen, som fik øjnene op for betonstøberiet ved en tilfældighed.

”Min svigerinde havde været på et kursus, hvor hun havde støbt et fuglebad i beton. Det synes jeg også kunne være sjovt at prøve – og så var jeg solgt. Beton er et virkelig fedt materiale med så mange muligheder,” fortæller hun.


Ny beton til hobbybrug

Hun oprettede Facebook-gruppen for en håndfuld veninder, så de kunne se hinandens små betonkunstværker. Og i dag – tre år senere – deler 22.295 medlemmer deres tips og tricks med hinanden, når de støber i beton. Og lige som gruppen har Helle Kristensens eget engagement i beton også grebet om sig.

I starten af efteråret blev hun kontaktet af byggeleverandøren Saint-Gobain Weber, der ville have hendes input til en ny betontype til hobbyfolket. Og derudover har hun startet webshoppen kreativ-beton.dk, hvor du kan købe den nye beton samt alt, hvad et kreativt betonhjerte ellers begærer af værktøj, forme og maling.

”Det er overvældende så stor interesse gruppen – og jeg – har fået. Det havde jeg slet ikke regnet med, men det er enormt spændende,” fortæller Helle Kristensen.

Bliv inspireret på Kreativ Beton

 

Relaterede artikler