Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Prisvindende køkkendesign i beton

Den østrigske designer Martin Steininger forener beton med stål og træ i sine minimalistiske køkkendesigns. Og det har han vundet den prestigefyldte Red Dot Award for.

Betonelementer i køkkendesign er ikke noget nyt, og typisk har der været tale om selve bordpladen. Den østrigske designer Martin Steininger tager tanken et par skridt længere i sine køkkendesigns, der forener beton og rustfrit stål med organiske materialer som træ i en minimalistisk, smuk og funktionel enhed. 

Prisvindende design

Martin Steiningers design PURE har vundet den prestigefyldte Red Dot Award. 
Som navnet antyder, er der tale om et rent og minimalistisk design udført i kun otte mm tyk fiberbeton, hvilket har krævet et helt års researcharbejde at opnå. Betonen spiller smukt sammen med de øvrige materialer som røget egetræ og rustfrit stål.Læs mere om PURE

Less is more

MODUL er et andet af hans designs, der er et musthave for ægte betonentusiaster. Et råt, modulært køkken, der består af forskellige betonelementer i samme 8 mm tykke fiberbeton, som du kan kombinere med andre moduler i skarpe materialer som røget eg, keramik og sten. 

Læs mere om MODUL

 

Relaterede artikler