Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Trofæ af beton til københavnsk erhvervsliv

Beton er et moderne materiale og samtidig et bærende element for Københavns fremadrettede udvikling. Netop derfor er beton valgt som materiale til trofæet, der uddeles i forbindelse med Københavns Kommunes Erhvervspris 2017.

Det er hverken håndværk, it, eller kaffe, der får Dansk Beton til at videreformidle denne historie om Københavns Kommunes Erhvervspris 2017. Det er derimod det trofæ, som følger med prisen, og som er udført i beton.

Trofæet, som blev overrakt forleden til de tre vindere, tech-virksomheden Twentythree, kafferisteriet The Coffee Collective og håndværkervirksomheden Øens Murerfirma, er udført i beton, fordi det er Københavns materiale, skriver kommunen på sin hjemmeside og fortsætter: - Mange af byens virksomheder, veje, bygninger og skoler er bygget af beton, og beton vil også være et bærende element for Københavns fremadrettede udvikling. På den måde afspejler prisen byens nuværende og fremtidige dynamik. Valget af beton som materiale begrundes yderligere med, at beton er et moderne og fleksibelt materiale.

Trofæet er udviklet i samarbejde med Teknologisk Institut. Den cirkulære udformning peger på Københavns Kommunes vision for København, som handler om, at København skal være en by præget af vækst og livskvalitet. Samtidig afspejler statuettens udtryk dialogen mellem kommunen og erhvervslivet: Byen giver til erhvervslivet, og erhvervslivet giver til byen.

Vinderne får ud over prisen tilbudt en plads i Københavns Erhvervsråd for en etårig periode, hvor virksomhederne har mulighed for at inspirere de øvrige medlemmer i rådet og medvirke til udviklingen af Københavns erhvervspolitik. 

Læs mere om Erhvervsprisen 2017. 
 

Relaterede artikler