Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Udsmyk din væg med råt beton

Mangler du noget til dine hvide vægge? Snig lidt råt beton ind i dit hjem ved at smide en af disse tre betonfinurligheder på væggene.

Designerne har længe leget med betonens mange egenskaber. Det er naturligt. Det er formbart. Det er slidstærkt. Og det giver en rå og industriel kontrast til de hvide vægge i den minimalistiske skandinaviske indretningsstil. Vi har fundet tre eksempler på lækkert beton til dine vægge.

Watch out!

Et ur viser ikke bare, hvad klokken er. Det afspejler din stil og fuldender hjemmets indretning. Så hvorfor ikke vælge et i beton? Designer Anne Boysen har for Applicata skabt watch:out, et minimalistisk vægur i massiv beton, hvor du kan vælge mellem visere i messing, grå eller mandarin. Uret er 3 cm tykt og 32 cm i diameter. Læs mere om Watch:out

Bløde skyer til badeværelset

Dit badeværelse har også fortjent lidt opmærksomhed. Pift væggen op med denne kurvede, grafiske designerreol Cloud og skab en lille blød sky med dine toiletpapirruller i stedet for at gemme dem væk. Hylden er støbt i massiv beton og vejer 4,2 kg – og kan selvfølgelig også bruges til andet end toiletpapir.

Urban betonkunst

Lyon Béton og designeren Bertran Jayr har skabt en ny type lærred til kunsten på din vægge – af massiv beton – med forskellige grafiske print. Urban fragtments er 4 cm tykke og giver fornemmelsen af en betonflise, du netop har hevet op fra gaden. Mere urbant bliver det vist ikke. De små kunstværker fås i mange forskellige varianter.

 

Relaterede artikler