Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Betondag med fokus på genanvendelse

Dansk Betondag 2018 kom vidt omkring med oplæg om betonteknologi, byggeri og byudvikling, men i år var der særligt fokus på projekter om genanvendelse af beton.

Foto: Jan Pasternak

Selv om Dansk Betondag i år var henlagt til Hotel ECH Park i Esbjerg, kunne formand for Dansk Betonforening, Anette Berrig, tilfreds konstatere, at der var hele 224 tilmeldte deltagere, heraf 21 studerende og juniormedlemmer.

Anette Berrig uddelte ligesom sidste år studielegater på 5.000,- kr. til udvalgte ansøgere, der havde skrevet en motiveret ansøgning. I år var der tre modtagere fra forskellige uddannelsesinstitutioner rundt omkring i landet. De tre modtagere af årets studielegater er kandidatstuderende i bygningsdesign Lisa Alm fra DTU, diplomstuderende Mathias Renberg fra Aarhus Universitet og kandidatstuderende ved SDU, Frederik Autrup.

Også i år var der stor opbakning fra firmamedlemmerne med 27 udstillere. I pauserne og under frokosten, der blev serveret i udstillingslokalet, var der stor interesse for udstillerne og livlig fagsnak i øvrigt.

Læs hele artiklen i Magasinet BETON-4 2018

 

Relaterede artikler