Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Betonrester bliver til gadeidræt

DS Elcobyg og GAME Denmark vinder pris for bæredygtig brug af overskudsbeton

DS Elcobyg, der fremstiller betonelementer, er sammen med non-profit organisationen GAME Denmark blevet belønnet med CSR Partnership Prize ved CSR Awards 2014 for at fremstille udstyr til gadeidræt af den uundgåelige overskudsbeton fra elementproduktionen.

CSR står for Corporate Social Responsibility. CSR Awards er en fejring af alle de virksomheder i Danmark, der kombinerer samfundsansvar med forretning. Bag fejringen står CSR Fonden, der blev etableret i 2011 med en mission om at fremme social ansvarlighed blandt danske virksomheder. Partnerskabsprisen er sponsoreret af Vestforsyning.

DS Elcobyg har fundet på idéen til at genanvende rester fra produktionen til gadeidrætsudstyr, som på den måde kan fremstilles langt under normal kostpris. Samtidig håndterer betonvirksomheden sin overskudsbeton på en bæredygtig måde.

Udstyret spænder fra skaterbaner til parkourstativer og bordtennis. Det er opstillet ni steder over hele landet i samråd med PRIMUS arkitekterne og GAME, som har et netværk af frivillige unge, der hjælper børn og unge i socialt udsatte boligområder med at få en aktiv fritid.

Netop samarbejdet mellem en virksomhed og en NGO var grunden til, at DS Elcobyg og GAME vandt CSR Partnership Prize.

Læs mere om DS Elcobyg eller CSR Awards 2014.

Relaterede artikler