Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Se vinderne af fotokonkurrencen #jegelskerbeton

Mere end 800 billeder er nu tagget med #jegelskerbeton på Instagram. Fotokonkurrencen er afsluttet og de ti vindere er fundet. Læs videre og se om dit billede er blandt de udvalgte bedste betonbilleder!

Dansk Arkitektur Center og Dansk Beton iværksatte den 8. oktober fotokonkurrencen #jegelskerbeton på Instagram, og resultatet er mere end 800 flotte billeder af beton i alle mulige former og funktioner. Klik ind på Instagram og gå på opdagelse i alt fra moderne stjernearkitektur i beton, ombyggede siloer og gamle bunkere til boligdesign, forskningsprojekter med beton og sågar en fødselsdagskage pyntet med en betonblander!

De ti vinderbilleder er udpeget af Jesper Knudsen, fungerende formand for Dansk Beton, der har været dommer i konkurrencen. Nedenfor kan du se vinderne og læse dommerens kommentar til billederne.

Vinderbillederne er dels vurderet ud fra den måde, de viser kvaliteterne ved beton som materiale, dels ud fra deres kvalitet som fotografi.

Præmien

De ti vindere inviteres på en guidet instawalk søndag den 2. november i "The Silo", den ene af de to gamle DLG-betonsiloer i Nordhavn. Turen byder blandt andet på adgang til taget af bygningen, hvor der er en fantastisk udsigt.

Udover instawalken får vinderne deres navn og billede trykt på en eksklusiv #jegelskerbeton-plakat, som laves specielt til lejligheden, og billederne udstilles i vinduerne hos Dansk Byggeri ved Nørreport Station.

Vinderne:

Anita Tejlgaard, @tejlgaard
Dommeren siger: Billedet fra Metroen i Ørestad har fanget en flot spejlreflektion, og der er en utrolig stor dybde i billedet.

Jakob Esben Hansen, @jakobesben

Dommeren siger: Billedet fra Haderslevs nye StreetDome har fanget en fantastisk aftensol, der reflekteres i vandspejlene.

Michael Skjoldborg, @michaelrahbech
Dommeren siger: Billedet af Vejlefjord broen er rigtig godt fanget med smuk morgendis og spejlbillede i havblik.

Oliver TCB, @olivertcb
Dommeren siger: Billedet fra Københavns Metro leder tankerne hen på, at man bliver suget ind i Illusionen i dybet.

Rikke Freiheit Olesen, @freiheit101
Dommeren siger: Billedet fra Musikkens Hus i Aalborg gør dig rundtosset – hvad er op og ned? – et spændende illusionsbillede.

Ursula Bach, @ursulabach
Dommeren siger: Billedet af de store betonrør på Prøvestenen er et meget autentisk billede fra hverdagen – tankevækkende størrelsesforhold.

Thomas Søndergaard, @sondergaard
Dommeren siger: Billedet fra Israels Plads viser storbysliv og frisk aktivitet med beton.

Daniel, @darklydreamingdaniel
Dommeren siger: Billedet er utrolig spændende og får en til at tænke på at se op imod det ”guddommelige” lys.

Anne Østerby, @anneoesterby
Dommeren siger: Billedet fra Gemini på Islands Brygge ligner lidt et cover til et Beatles album – eller det er måske lidt Harry Potter magisk.

Jonas, @jonas_kbh
Dommeren siger: Billedet fra Den Blå Planet har fanget en flot opstilling – god iscenesættelse.

TILLYKKE!

Du kan stadig indstille det bedste betonbyggeri eller anlæg til Bæredygtig Beton Prisen 2015

Du kan være med til at indstille de bedste danske byggerier, byrum og anlæg, der fortjener at blive nomineret til publikumsprisen Bæredygtig Beton Prisen 2015.

De tidligere vindere tæller prominente byggerier og anlæg som Rabalder Parken i Roskilde, DANVA Vandhuset i Skanderborg og Skuespilhuset i København. Prisen uddeles som en anerkendelse af de arkitekter, ingeniører, entreprenører og bygherrer, som har udført et bæredygtigt byggeri eller anlæg med beton.

Bæredygtig Beton Prisen er indstiftet af Dansk Beton, og når den uddeles i 2015, er det 4. gang et dansk byggeri eller anlæg bliver præmieret. Det sker næste gang ved den store Bæredygtig Beton Konference, der afholdes den 10. marts 2015 på Tivoli Hotel & Congress Center.

Perioden for indstilling af et byggeri eller anlæg er afsluttet.

Læs mere om Bæredygtig Beton Prisen

Relaterede artikler