Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

50 kvadratmeter gratis belægningssten til villaejer i Silkeborg

En villaejer i Silkeborg var den, der var bedst til at spotte de fem typiske fejl i fem forskellige belægninger på messen Have og Landskab. Nu kan hun se frem til et læs gratis belægningssten efter eget valg fra et medlem af Belægningsgruppen under Dansk Beton

Den heldige villaejer i Silkeborg kan nu se frem til at modtage 50 kvadratmeter belægningssten efter eget valg. Og den betonvarefabrikant, hun vælger, sørger for at stenene bliver leveret til hendes adresse.

- Vi så muligheden for at gøre opmærksom på de rigtig mange forskellige muligheder, der er ved belægninger af beton, siger formand Steen Mygind, Belægningsgruppen, som er en del af Dansk Beton i Dansk Byggeri.

Belægningsgruppen rådgiver medlemmerne og arbejder med at udvikle og forbedre de tekniske løsninger, men er herudover også med i en række mere langsigtede udviklingsprojekter. 

I øjeblikket samarbejder gruppen fx med Københavns Universitet om projektet "Bedre boligveje".

- Projektet handler blandt andet om at integrere kørende og gående trafik på en trafiksikker måde og om særlige legeområder, der kan være med til at skabe et bedre miljø i boligområderne. Og på klimaområdet ser vi på belægningstyper, som regnvandet kan trænge ned igennem, så kloakkerne ikke løber over ved skybrud. 

De foreløbige resultater af projektet præsenteres på en konference 13. oktober, slutter Steen Mygind.

Kontakt
Steen Mygind, formand for Belægningsgruppen, mobil 25 57 51 21
Carsten Pedersen,  teknisk konsulent i Dansk Byggeri, mobil 51 26 89 22