Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Bedre boligveje

Offentlig forelæsning og fernisering på Skov & Landskab torsdag d. 13. oktober

I samarbejde med Belægningsgruppen (Dansk Beton), inviterer Skov & Landskab til offentlig forelæsning og fernisering på resultatet af designworkshoppen: Bedre boligveje.

Formålet med workshoppen har været at samle landskabsarkitekter, meningsdannere, faglige eksperter og producenter af betonbelægningssten til en faglig debat om boligveje og betonbelægningssten. 

Workshoppen sammenfatter og  præsenterer den nyeste viden om boligveje og boligmiljøer, samt produktion, anlæg og vedligehold af betonbelægningssten.

Tegnestuerne; MASU PLANNING, 1:1 Landskab, BOGL – Bang & Linnet Landskab, samt RUM by og landskab har deltaget i workshoppen. Se resultatet og mød landskabsarkitekter, betonfolk og andre fagfolk til en snak om emnet.

LOLA landscape architects der holder til i Rotterdam, er en ung tegnestue, startet i 2006 af Eric-Jan Pleijster, Cees van der Veeken og Peter Veenstra. 

Tegnestuen har allerede vundet en del opmærksomhed med flere 1. præmier i internationale arkitektkonkurrencer. 

Her i blandt projektet ’From lake to Delta’ hvor genetablering af tidevandsdynamik bruges til økologisk og økonomisk udvikling af større polderlandskab i Zeeland, Holland. 

Læs mere om tegnestuen på deres hjemmeside.

Program

Kl. 16.15 Offentlig forelæsning ved Lola landscape architects
   
Kl. 17.00 Fernisering med kortfattede præsentationer af tegnestuernes forslag


Belægningsgruppen er vært ved et glas vin. Det er gratis at deltage og alle er velkommen!

Tid og sted
Den 13. oktober kl. 16.15 – 17.30, Skov & Landskab, Rolighedsvej 23, Frederiksberg, Auditorium A3-24.11. 1. sal i Fælleshuset

Læs mere
  
Skov & Landskab