Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Download den nyeste viden om belægninger

Seneste udgave af teknisk Håndbog om betonbelægninger kan frit downloades og nyder stadig stor popularitet i branchen.

Pressemeddelelse, tirsdag den 4. august 2015

Siden første udgave af håndbogen ”Betonbelægninger - anvendelse, udførelse og vedligeholdelse af belægninger, trapper og støttemure” udkom i 2001, har bogen opnået stor popularitet iblandt fagfolk i betonbranchen.

Og ifølge belægningsgruppen i Dansk Beton, der udgiver bogen, gælder det også 4. udgave af bogen, der udkom sidste år, og som fortsat er frit tilgængelig på Belægningsgruppens hjemmeside.

”Håndbogen har gennem alle årene været taget utroligt godt imod i branchen, hvor den bruges af både de udførende håndværkere og af for eksempel syns- og skønsmænd, ligesom den anvendes som både opslagsværk og lærebog,” siger Teknisk Konsulent for Belægningsgruppen i Dansk Beton Carsten Pedersen.Klima og nye standarder

Han forklarer, at baggrunden for den 4. revision af håndbogen blandt andet skal findes i nye fælleseuropæiske standarder på belægningsområdet samt i det store politiske fokus på klimaforandringer.

”I revideringen af bogens indhold tager vi selvfølgelig hensyn til den generelle udvikling i markedet. Derfor har den nye version fået et stort afsnit om permeable belægninger, som i dag anvendes for at kunne håndtere store nedbørsmængder bedre,” siger Carsten Pedersen.

Hent bogen her

Bogen ”Betonbelægninger - anvendelse, udførelse og vedligeholdelse af belægninger, trapper og støttemure” er på 168 sider og henvender sig til alle, der arbejder med lægning af betonsten, fliser, kantsten og lignende.

Bogen findes i sin helhed i elektronisk version her

Yderligere oplysninger

Carsten Pedersen, Teknisk Konsulent for Dansk Beton Belægningsgruppen, cap@danskbyggeri.dk / 72 16 02 79

Om Dansk Beton Belægningsgruppen

Dansk Beton Belægningsgruppen er en brancheforening i Dansk Byggeri for producenter af et bredt sortiment inden for betonsten, fliser, støttemure, kantsten, trappesten samt park- og gadeudstyr. Belægningsgruppen beskæftiger sig med fælles tekniske og markedsføringsmæssige forhold og formidler viden om brugen af medlemmernes produkter blandt andet via tekniske publikationer.