Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Tilmeld dig Byens Gulv 2020

Programmet for Byens Gulv 2020 har været ventet, men nu er det her. Konferencen bliver afholdt d. 29. januar 2020 på Nyborg Strand.

I 2020 breder vi os lidt ud over de centrale byområder og ser mere bredt på byens hverdagsgulve. Vi er interesserede i de rum, vi alle færdes i hver eneste dag. Det er på villavejene, på skolerne, legepladserne, i parkerne, på arbejdspladserne, på vejene og på cykelstierne i forstæderne - men selvfølgelig også stadig i byerne. Ofte er det de store offentlige rum i de centrale byområder, der får mest opmærksomhed. I år vil vi derfor gerne give hverdagslivet, og de knapt så investeringstunge områder af vores byer og boligområder, en god portion opmærksomhed. Vi glæder os til at tage en tur rundt i hele landet og se på de rum og gulve, der danner rammen om vores hverdagsliv.

Viden, netværk og de nyeste materialer
Du kan bl.a. glæde dig til at finde ud af, hvad vi skal stille op med de nye el-løbehjul, der suser rundt på gader og stræder. Du kan få inspiration fra de helt store belægnings- og byrumsprojekter og lære mere om praktisk cirkulær økonomi og biodiversitet. Du kan gå på jagt efter det gode tilsyn og ikke mindst, så er hverdagslivets gang på byens gulve i fokus.

Vi har også meget andet på programmet, for man kan nå langt omkring, når 15 oplægsholdere fra ind- og udland gæster Nyborg Strand på Byens Gulv 2020.

Ud over de mange oplæg har vi en hel udstilling med producenter fra hele landet. Du kan altså også komme tæt på de nyeste materialer og tale med dem, der virkelig ved noget om det, der sker i praksis. 

Vi har især store forventninger til årets to Keynote-speakers
Poul Sverrild er museumschef for Forstadsmuseet. Han indleder dagen med en veloplagt og tiltrængt hyldest til de danske forstæder, til livet der leves her og til de historier, som vores gader og veje igennem tiden har lagt belægninger til. Det er ikke småting, men ofte er det næsten så almindeligt, at man helt glemmer, hvor vigtigt det er. Vi glemmer, hvor vigtige de her rum er for vores hverdagsliv.

Cees van der Veeken er arkitekt og partner på den hollandske landskabstegnestue LOLA. LOLA står for ’lost landscapes’ og faktisk er tegnestuen opstået ud fra et brændende ønske om at transformere oversete og forladte mellemrum i vores byer og i vores landskaber, til nye vitale rum med fokus på natur og anderledes landskabelig bearbejdning. Tegnestuens arbejde spænder vidt. Man kan forvente at blive taget med på en inspirationstur af de helt store, når Cees indtager scenen. 

Download program for Byens Gulv 2020

Tilmeld dig allerede nu (senest den 10. januar)

Læs mere om Byens Gulv

Vi glæder os til at se jer alle! Om Byens Gulv:

  • Byens Gulv er konferencen, der samler alle med interesse for byens liv, funktioner og materialer: Staten, kommuner, forsyningsselskaber, byplanlæggere, arkitekter, landskabsarkitekter, ingeniører, anlægsgartnere og leverandører.
  • Byens Gulv er en endagskonference om og for alle, der arbejder med det, der er ”under knæhøjde” i byerne. Fra idéer, til skitser, planer, anlæg og drift – for pladser, torve, belægninger, beplantninger, klimatilpasninger, indretning, møbler osv. i byens rum.
  • Konferencens deltagere er bl.a. arkitekter, landskabsarkitekter og ingeniører, som kommer fra både private rådgivningsvirksomheder, forsyningsvirksomheder samt offentlige institutioner som universiteter, kommuner og stat. Intet andet sted mødes så tværfagligt et felt med så stor ekspertfaglig og specialiseret viden om Byens Gulv.
  • Deltag i Byens Gulv - i krydsfeltet mellem viden, praksis og netværk kan vi bryde rutinen og åbne mulighed for innovative løsninger.