Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Undgå de typiske terrasse-fejl

Mange boligejere anlægger selv terrasse, men meget kan gå galt i belægningsarbejdet. Styr udenom de typiske fejl med vores tre udførlige instruktionsfilm.

En vellagt terrasse øger værdien af bolig eller fritidshus målt på både herlighed og ejendomspris, og samtidigt er der en helt særlig tilfredshed forbundet med selv at planlægge og udføre det hårde arbejde. Ikke mindst, hvis projektet bliver en succes.

Men mange ting kan gå galt i belægningsarbejdet, og en del gør-det-selv folk har gennem tiden oplevet, at deres hårde slid er endt med skuffende resultat. Måske bliver fugeflugterne skæve, sten skrider ud eller terrassen ”sætter sig” gennem årene og efterlader ujævne overflader og vippende havemøbler.

Afgørende planlægning

Hvis man følger nogle få ufravigelige råd, kan det dog sagtens lade sig gøre at lave en professionel og langtidsholdbar terrassebelægning med betonsten.

De råd har eksperterne i Dansk Betons Belægningsgruppe samlet i tre udførlige og let tilgængelige instruktionsvideoer herunder.

Følger hele processen

Som alt andet veludført arbejde starter terrasselægning med planlægning. Først og fremmest i forhold til en placering, der tager højde for sol, vind og husets plantegning. Dernæst i forhold til indkøb af materialer og eventuelt leje af udstyr som pladevibrator og betonblander.

De tre korte film giver en udførlig indføring i fejlfri og holdbar belægning af betonsten – fra udgravning og støbning af kantsikring til tilpasning af sten. Samtidigt er filmene redigeret sådan, at de via eksempelvis din smartphone kan tages direkte med på ”byggepladsen”.

Følg instruktionerne og undgå de typiske fejl – eller se filmene og bliv bekræftet i, at du har helt styr på processen.

Se videovejledningerne her:

        Planlægning og Udgravning

        Bærelag og Kantsikring


        Stenlægning og Fugning

 

Relaterede artikler