Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Nyheder

  15-09-2021

  Den rene betonfacade

  Efter mange år i skammekrogen er den rene betonfacade på vej tilbage i arkitekturen, både i form af den rå og grå beton, men også i fint nuancerede overflader, der er muliggjort af ny udvikling i teknologien.

  01-09-2021

  Styrkelse af betonvareforeningerne i Dansk Beton

  Foreningerne Afløb, Belægning og Blok er nu lagt sammen til én samlet forening med navnet Betonvareforeningen. Etableringen af foreningen under Dansk Beton er et strategisk valg, som skal øge synligheden og styrke værdiskabelsen af foreningens arbejde.

  06-08-2021

  Sammenlægning af betonvareforeningerne

  Etablering af én samlet forening for Afløb, Belægning og Blok skal effektivisere driften af betonvareområdet og øge værdiskabelsen.

  15-06-2021

  CALLISTE projektet - mere grøn cement

  I et nyt stort udviklingsprojekt skal Aalborg Portlands CO2-reducerede cement nu videreudvikles for at kunne spare mere CO2 og for at kunne anvendes bredere.

  26-04-2021

  Se video om kursusforløbet "Maskinoperatør på betonfabrik"

  Efteruddannelsen for maskinoperatører på betonfabrikker, der fremstiller fliser, belægningssten og betonblokke, har ser dagens lys. Derfor har vi lavet en lille film om, hvad du kan lære på kurset. Se den her.

  16-12-2020

  Njals Tårn har skabt nervøsitet om genanvendelse af beton

  Gennem de seneste måneder har byggebranchen kunnet følge sagen om Njals Tårn på Amager, hvor Bach Gruppen har anvendt beton med alt for lav trykstyrke til fundament og søjler. I medierne fremgår det, at det skyldes anvendelse af byggeaffald, og det har skabt nervøsitet om genanvendelse af beton. Men man skal ikke være nervøs for at anvende beton med nedknust beton som erstatning for de jomfruelige sand- og stenmaterialer, så længe man følger kravene i standarderne og til det specifikke projekt.

  03-08-2020

  Nye detaljerede data for CO2 udledning fra beton klar til brug

  Efter et intenst arbejde er branchefællesskabet Dansk Beton i Dansk Byggeri klar med nye detaljerede data, der gør det muligt at regne ud, hvor meget CO2 forskellige typer af beton udleder - fra det bliver produceret, til det rives ned og genanvendes igen. De nye data er et stort skridt hen mod målet om egentlige klimaregnskaber, hvor man kan se, hvor meget CO2 en ny bolig, bygning, bro eller lignende udleder i dens levetid.

  26-03-2020

  Roadmap kan nu downloades i engelsk version

  Betonbranchen har i sin plan ”Bæredygtigt Beton initiativ” fremlagt 35 helt konkrete forslag til, hvordan man kan halvere CO2-udledningen fra betonbyggeri de næste 10 år.

  19-03-2020

  Ny uddannelse med betonviden

  I samarbejde med Dansk Beton og videnstunge produktionsvirksomheder introducerer AMU Nordjylland et nyt kursusforløb for maskinoperatører, der arbejder med fremstilling af belægningssten og betonblokke

  17-03-2020

  Coronavirus spørgsmål og svar

  Dansk Byggeri har etableret et område på hjemmesiden, hvor du kan få svar på de mange spørgsmål, som Corona-virussen rejser. Hjemmesiden bliver løbende opdateret, så du kan holde dig orienteret.