Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Frisk terrassen op med beton

Sommertid er udetid, og du kan gøre din terrasse endnu mere indbydende med et pift af råt beton i form af nye fliser, en stilren havemur eller et par frodige plantekrukker.

Beton er robust, slidstærkt og langtidsholdbart, og netop derfor er det ideelt til terrassen, hvor det samtidig tilfører et råt og moderne look. Vi har fundet tre eksempler på nye måder, hvorpå du kan tilføre din terrasse en smule beton.

Stilren havemur

Nordic-Wall fra RBR er et nyt mursystem med en glat overflade, der giver et moderne og stilrent udtryk. Og så er den nem at sætte op med murlåse – du behøver hverken lim eller fuger. Murene kan bruges til alt fra en lille læmur til højbede, udekøkkener og større støttemure.

Rå plantekummer

Store krukker med grønne planter, blomster og krydderurter er perfekte til at skabe hygge på terrassen. Stil dem enkeltvis eller skab en frodig lille oase med flere krukker i forskellige størrelser. Giosa-krukkerne fra Scheel-Larsen er et godt bud.Fliser i 70er-look

Giv din terrasse nyt liv med IBF Batik, som er en ny eksklusiv flise, der kombinerer farverne sort og sienna på en måde, der minder om 70'ernes batiktryk. Fliserne giver varme og et levende look til din terrasse. Fliserne måler 50 x 50 cm.