Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Pressemeddelelser

  26-03-2020

  Roadmap kan nu downloades i engelsk version

  Betonbranchen har i sin plan ”Bæredygtigt Beton initiativ” fremlagt 35 helt konkrete forslag til, hvordan man kan halvere CO2-udledningen fra betonbyggeri de næste 10 år.

  27-02-2020

  Vi har brug for en ambitiøs klimatilpasningsplan

  Når forligspartierne bag vandsektorloven mødes i dag for at finde frem til, hvordan Danmark klimasikres mod større regnmængder, skybrud, orkaner, stormflod og højere vandstand, er det vigtigt, at der kommer en samlet, koordineret plan og ikke drypvise initiativer ud af det. Det mener Dansk Byggeri, der efterlyser en klima- og kystfond, som kan hjælpe kommunerne med den store opgave.

  26-02-2020

  Regeringen: Danmark skal klimasikres bedre

  Danmark er alt for sårbar overfor massivt regnfald. Der skal gang i klimatilpasningen rundt om i landet. Derfor foreslår regeringen en gennemgribende ændring af reglerne, der skal gøre det lettere og billigere at lave tiltag, der kan håndtere de stigende vandmængder og beskytte danskerne mod oversvømmelser ved massiv regn.

  24-02-2020

  New global campaign aims to raise awareness of the importance of concrete

  GCCA kicks off year-long outreach programme with campaign to tell ‘Concrete Stories’

  11-11-2019

  Ambitiøs plan fra betonbranchen kan levere tre procent af regeringens klimamål

  Med en ny gennemgribende plan kan betonbranchen blive en meget vigtig brik i regeringens mål om at bringe udledningen af CO2 ned. Branchefællesskabet Dansk Beton i Dansk Byggeri er sammen med en lang række partnere fra hele byggeriet klar med en plan, der kan levere tre procent af regeringens mål om at reducere udledningen af drivhusgasser i 2030.

  31-10-2019

  Arkitekt fra KADK vinder pris for bæredygtig brug af beton

  Vinderen af den nye pris ’Bæredygtig Betonarkitektur ideen 2019' for arkitektstuderende blev torsdag fundet på Building Green i Forum. Christian Minor Valentin fra KADK løb med sejren for sit bæredygtige projekt med på samme tid at forskønne en bygning og bevare en stor del af dens oprindelige konstruktion.

  22-10-2019

  Fire projekter nomineret til pris for bæredygtig brug af beton

  Fire studieprojekter fra landets to arkitektskoler er nomineret til prisen Bæredygtig Betonarkitektur idéen, der uddeles på Building Green i Forum. Det er Institut for Bygningskunst og Teknologi på KADK, Arkitektskolen Aarhus og branchefællesskabet Dansk Beton i Dansk Byggeri, der står bag prisen for bæredygtig brug af beton.

  26-09-2019

  Beton- og byggebranchen vil halvere CO₂-udledningen i 2030

  I 2030 skal CO₂-aftrykket fra betonbyggeri være 50 procent lavere end i dag. Det skal ske uden at gå på kompromis med kvalitet, komfort og økonomi. Det er det ambitiøse mål, som den danske betonbranche har sat sig sammen med den øvrige byggebranche, og det lanceres som Bæredygtig Beton initiativet.

  26-09-2019

  Beton-tidsskrift går digitalt

  Tidsskriftet Nordic Concrete Research vil fremover kun udkomme online – forventningen er at nå bredere ud.

Nyhedsbrev

Dansk Beton udsender nyhedsbrev fire gange om året i forbindelse med udgivelse af Magasinet BETON.

Tilmeld dig her