Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Pressemeddelelser

  12-12-2018

  Vi elsker beton viser rekordstor deltagelse i Dansk Betons fotokonkurrence

  Vi elsker beton. Det bekræfter den rekordstore deltagelse i Dansk Betons fotokonkurrence på Instagram. Intet mindre end 1.554 fotos var sendt ind til konkurrencen #jegelskerbeton. Kvaliteten af billederne var tårnhøj.

  06-11-2018

  Snup et foto af flot beton og vind 5.000 kr.

  Med Instagram foto-konkurrencen #jegelskerbeton stiller Dansk Beton i Dansk Byggeri fotolinsen skarp på betonarkitektur og beton som bæredygtigt materiale. Ved at vise os din vinkel på æstetisk betonarkitektur deltager du i konkurrencen om at vinde 5.000 kr.

  07-09-2018

  Dansk Beton efterlyser bæredygtige byggeprojekter

  Dansk Beton leder efter forbilledlige bæredygtige bygge- og anlægsprojekter til Bæredygtig Beton Prisen. Alle kan indstille byggeprojekter til prisen, der er en publikumspris, hvor vinderen findes ved afstemning.

  08-06-2018

  Første arkitekturværk og lærebog om dansk betonarkitektur

  Et nyt arkitekturværk og lærebog med 21 udvalgte, arkitektonisk vellykkede eksempler på betonarkitektur udkommer nu på Forlaget Vandkunsten. Branchefællesskabet Dansk Beton står bag initiativet til udgivelsen.

  21-06-2017

  Dansk Beton til Folkemøde

  Dansk Beton var på Folkemøde i Allinge på Bornholm for at diskutere blandt andet energikrav til byggekomponenter, og hvad cirkulær økonomi og bæredygtighed vil komme til at betyde for betonproducenterne.

  04-04-2017

  Toppen af dansk betonarkitektur hædret

  140 arkitekter, entreprenører, rådgivere og andre branchefolk hyldede torsdag cremen af dansk betonarkitektur ved en prisfest på Dansk Arkitektur Center torsdag den 30. marts.

  31-03-2017

  sØnæs vinder Bæredygtig Beton Prisen

  Klimaparken sØnæs i Viborg vinder Bæredygtig Beton Prisen. sØnæs får prisen for kreativ og bæredygtig brug af beton. I én og samme løsning sikrer sØnæs borgerne mod klimaforandringer, skåner miljøet og beriger viborgenserne med en rekreativ park

  31-03-2017

  Kvæsthus-projektet vinder In-situ Prisen

  Kvæsthusmolen og det underjordiske parkeringsanlæg ved Skuespilhuset i København vinder In-situ Prisen 2017 for sin smukke og overbevisende brug af beton. Det blev afsløret her til aften ved en stor prisfest i Dansk Arkitektur Center. Vinderholdet er arkitektfirmaet Lundgaard og Tranberg, der har tegnet Kvæsthus-projektet, og de udførende entreprenører, Per Aarsleff på selve molen og NCC på p-anlægget.

  13-02-2017

  To klimaløsninger og et bydelsprojekt er nomineret til Bæredygtig Beton Prisen

  Dommerkomitéen bag Bæredygtig Beton Prisen har nomineret to klimaløsninger og et bydelsprojekt. Det er Lindevangsparken på Frederiksberg, sØnæs i Viborg og Musicon i Roskilde. Alle tre projekter er kendetegnet ved, at betonen er brugt både æstetisk, teknisk og rekreativt

  06-02-2017

  Tre bygninger med historie nomineret til In-situ Prisen

  Tre af de fire nominerede byggerier til Fabriksbetonforeningens In-situ Pris er opført på steder, der rummer hver sin spændende bid af Danmarkshistorien. Men det er ikke derfor, de er nominerede. Det er de, fordi arkitekterne og entreprenørerne alle på hver deres måde har brugt in-situ støbt beton på en unik måde. De nominerede er: Museumscenter Blåvand, Axel Towers, Kvæsthusmolen og Faunapassagebroen ved Dyrehaven i Silkeborg

Nyhedsbrev

Tilmeld dig Dansk Betons nyhedsbrev

 

Tilmeld dig her