Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Pressemeddelelser

  01-06-2021

  Se de nominerede til Betonelement Prisen og In-situ Prisen 2021

  Seks talentfulde og innovative projekter – heriblandt kontorbyggerier, et rekreativt byrum og et magasin til kulturarvsgenstande – er nu nomineret til de to attraktive priser.

  29-04-2021

  Og de nominerede til Bæredygtig Beton Prisen 2021 er…

  En enig jury har nomineret Orientkaj Station, Enghave Klimapark og Svinkløv Badehotel til Bæredygtig Beton Prisen 2021. Hvert projekt udmærker sig ved at udnytte betonens egenskaber til at skabe et unikt bæredygtigt byggeri. Den endelige vinder afgøres ved publikumsafstemning, som starter i dag – alle kan deltage.

  15-04-2021

  743 fotos fra hele Danmark dystede i #jegelskerbeton-konkurrencen

  Beton kan både agere bro, bygning og klimatilpasning – og gør sig utroligt godt på billeder. Det viser Dansk Betons fotokonkurrence #jegelskerbeton, hvor vinderne for 2021 nu er fundet.

  10-03-2021

  Nu kan du indstille byggeprojekter til Betonens Priser 2021

  Dansk Beton har åbnet for indstillinger af byggeprojekter til betonbranchens Oscar-uddeling. Bygherrer, arkitekter, rådgivere, entreprenører og andre med interesse for byggeri indbydes til at indstille projekter, som står for et unikt arbejde i beton.

  01-03-2021

  Skyd et billede af beton og vind 5.000 kr.

  Dansk Beton stiller skarpt på beton som materiale med Instagram foto-konkurrencen #jegelskerbeton. Opfordringen lyder: Vis din vinkel på betons æstetik med et foto og deltag i konkurrencen om at vinde 5.000 kr.

  05-02-2021

  Reglerne for kontrol og kvalitetssikring af beton og betonbyggerier er fuldt ud betryggende

  Sagen om Bach Gruppens brug af ulovlig beton giver ikke anledning til at ændre praksis for, hvordan kvalitetssikring af beton og betonarbejde på byggepladsen gennemføres, mener DI Dansk Byggeri og Dansk Beton.

  09-12-2020

  Regeringens strategi for bæredygtigt byggeri er fornuftig, men for uambitiøs

  Dansk Beton i DI Dansk Byggeri hilser regeringens strategi for bæredygtigt byggeri velkommen, men efterlyser ambitiøse, konkrete krav.

  26-11-2020

  Fremtidens beton er bæredygtig

  En samlet betonbranche gjorde i går status et år efter lanceringen af betonbranchens roadmap mod 2030: Målet om halvering af CO2-udledning fra betonbyggeri inden for de næste 10 år er realiserbart. Men kræver regulering.

  03-08-2020

  Nye detaljerede data for CO2 udledning fra beton klar til brug

  Efter et intenst arbejde er branchefællesskabet Dansk Beton i Dansk Byggeri klar med nye detaljerede data, der gør det muligt at regne ud, hvor meget CO2 forskellige typer af beton udleder - fra det bliver produceret, til det rives ned og genanvendes igen. De nye data er et stort skridt hen mod målet om egentlige klimaregnskaber, hvor man kan se, hvor meget CO2 en ny bolig, bygning, bro eller lignende udleder i dens levetid.

  20-05-2020

  Havefliser, der lægges rigtigt, kan holde dobbelt så længe

  Det kan blive en dyr fornøjelse, hvis en få år gammel terrasse skal skiftes ud, fordi betonfliserne ikke er lagt efter gældende standarder og producentens anvisninger. Forbrugerne kan derimod gavne klimaet og se frem til en belægning, der holder i op til 30 år, hvis anvisningerne om bærelag, fugebredde og fugemateriale bliver overholdt.

Nyhedsbrev

Dansk Beton udsender nyhedsbrev fire gange om året i forbindelse med udgivelse af Magasinet BETON.

Tilmeld dig her