Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Skyd et billede af beton og vind 5.000 kr.

Dansk Beton stiller skarpt på beton som materiale med Instagram foto-konkurrencen #jegelskerbeton. Opfordringen lyder: Vis din vinkel på betons æstetik med et foto og deltag i konkurrencen om at vinde 5.000 kr.

Beton er et materiale, som arkitekter og arkitekturinteresserede danskere elsker. Med god grund. For beton har både æstetiske, taktile og bæredygtige egenskaber og kan støbes i alle størrelser og geometriske forme. Derfor er beton også et populært motiv, når vi fotograferer de bygninger, pladser og broer, der omgiver os.

Med konkurrencen #jegelskerbeton vil Dansk Beton hylde arkitekturen, materialet beton og dem, som fanger betonens mange egenskaber i skarpt skudte billeder.

 

1.554 fotos og en vinder, der sprang ind på førstepladsen

Sidste gang Dansk Beton afviklede #jegelskerbeton på Instagram var intet mindre end 1.554 fotos med i kapløbet om at vinde hovedpræmien. Det vidner om, at vi ikke bare elsker beton, men også, at vi har en stor interesse for betonarkitektur. Ud af de mange billeder sprang Bertram Brandt ind på førstepladsen med sit billede af et halsbrækkende parkour-spring henover et cirkelformet hul på SEB’s hvide betonhalvtag.

I år afvikler Dansk Beton igen fotokonkurrencen #jegelskerbeton fra onsdag den 3. marts, og bliver dermed optakt til Dansk Betons prisfest, som hylder betonarkitektur og bæredygtigt betonbyggeri.

 

Deltag og vind flotte præmier

Alle arkitektur- og betonelskere kan deltage i konkurrencen ved at poste et foto med #jegelskerbeton på Instagram. Der udpeges en vinder af konkurrencen samt en anden- og tredjeplads, som alle får deres foto udstillet på Dansk Betons medier og til Dansk Betons prisfest. Desuden er der flotte pengepræmier, hvor vinderen løber afsted med 5.000 kr., mens andenpladsen vinder 3.000 kr., og tredjepladsen 1.000 kr.

Konkurrencen skydes i gang onsdag den 3. marts 2021 og løber frem til mandag den 5. april 2021.

 

Foto af sidste vinder af #jegelskerbeton: Bertram Brandt, ShootIT Media. Filmfotograf Bertram Brandt sprang ind på førstepladsen med sit billede af en parkourudøver midt i halsbrækkende spring. 

-------------------------------------------------------------------------------------------

Yderligere oplysninger om fotokonkurrencen:

  • Birgitte Theresia Henriksen, presserådgiver, Dansk Beton, bith@di.dk,2928 7786
  • Mie Hovmark, konsulent i DI Dansk Byggeri, mihc@di.dk, 2170 6047