Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Praktisk information: Fusion med Dansk Industri

Den 1. september 2020 flytter Dansk Byggeri til Rådhuspladsen i forbindelse med sammenlægningen med DI. Vi har samlet de praktiske informationer, der vedrører dig.

Når du skal til møder i Dansk Byggeri fra den 31. august 2020, så er vores nye adresse hos DI, H. C. Andersens Boulevard 18, 1553 København V.

Kontakt Dansk Byggeri og Dansk Beton
Fra den 31. august 2020 kan du kontakte Dansk Byggeri eller Dansk Beton ved at ringe til Dansk Industri på tlf.: 33 77 33 77. Hvis du ringer til Dansk Byggeri på tlf. 72 16 00 00, vil du blive viderestillet til Dansk Industri.

Som udgangspunkt beholder alle medarbejdere deres lokal- og mobilnumre.

Personlige mails
De fleste medarbejdere i Dansk Beton beholder også deres initialer i deres personlige mails. Det vil sige, hvis du fx skal sende en mail til Dorthe Mathiesen på mail: dma@danskbyggeri.dk, skal du fremover sende mailen til dma@di.dk.

Sekretær Lone Stendal får nye initialer, så mails skal fremover sendes til lost@di.dk.

Kommunikationskonsulent Mie Hovmark får nye initialer, så mails skal fremover sendes til mihc@di.dk.

Transport / parkering
Industriens Hus ligger få minutters gang fra Københavns Hovedbanegård, og der går Metro direkte til Rådhuspladsen foran Industriens Hus. Industriens Hus har egen underjordisk parkering med indkørsel fra H.C. Andersens Boulevard, som dog hurtigt bliver fyldt op ved store arrangementer. Det er dog muligt for medarbejdere at reservere plads til medlemmer, hvis man har en præcis tidsangivelse for, på hvilket tidspunkt pladsen skal bruges.

Hvis du ikke kan finde plads i DI’s parkeringskælder, henviser vi til disse offentlige parkeringshuse i området omkring Rådhuspladsen:

• Axeltower Apcoa Parkering, indgang via Jernbanegade - Læs mere her
• One Park, Jernbanegade 1 - Læs mere her
• Q-Park Codanhus, Gammel Kongevej 60, 1850 Frederiksberg C
• DGI-byens Parkeringshus, Ingerslevsgade, 1704 København V
• Q-Park Vesterport, Nyropsgade 42, 1602 København V

Hjemmesider - Tilmelding til kurser
For at sikre at vi får alle nødvendige data med over i Dansk Industris systemer, er vi nødt til at lukke ned for opdatering af Dansk Byggeris hjemmeside. Det betyder, at du fra den 27. august 2020 kl. 15 og frem til den 1. september 2020, ikke vil kunne tilgå Min side, rette/oprette brugere eller tilmelde dig et kursus via hjemmesiden.

Det vil stadig være muligt at logge ind, og du vil stadig kunne se de kurser og arrangementer, som udbydes i øjeblikket. Tilmelding til et arrangement eller kursus, vil i perioden ske ved at henvende sig til vores kursusafdeling.

Bestilling af publikationer
Bestilling af publikationer og blanketter via hjemmesiden vil være muligt i hele perioden, men der må forventes en længere leveringstid, da varelageret fysisk skal flyttes til Dansk Industri på Rådhuspladsen.

Hvilke oplysninger flyttes?
Vi flytter alle medlemsoplysninger, såsom medlemskaber og rettigheder, loginoplysninger samt alle tilmeldinger til kurser og arrangementer.

Det er derfor ikke nødvendigt oprette dig som ny bruger den 1. september 2020. Kan du ikke huske dit kodeord, er det muligt at anmode om en nulstilling via ’Mangler du adgangskode?’, som du finder på loginsiden.