Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Bruger vi betonen godt nok?

Med den nye bog ”Dansk Betonarkitektur” vil branchedirektør for Dansk Beton Thomas Uhd ikke alene i dialog med arkitektuddannelserne og betonbranchen om selve materialet – han vil også sætte gang i en bredere debat om, hvordan vi i fremtiden bygger bedst muligt med beton

– Overordnet er der tre intentioner med bogen. Den ene er at komme i dialog med arkitektuddannelserne om, hvordan man i højere grad kan få vægtet materialekendskabet i undervisningen. Det andet og lidt bredere sigte, er at starte en diskussion om, hvorvidt vi bruger materialet beton godt nok, med tanke på at vi også fremover kommer til at bruge betonen i stor stil, forklarer branchedirektør for Dansk Beton, Thomas Uhd.

– Endelig vil jeg også gerne starte en diskussion internt i betonbranchen om, hvad vi går og laver. Vores medlemmer er jo produktionsvirksomheder, der skal levere mange kubikmeter beton og præcise elementer. I dagligdagen er det vand/cementforhold og volumen der fylder, men vi skulle også gerne have en branche, der er stolt af materialet, som er ambitiøs på betonens vegne, og derfor er parat til at gå i dialog med dem, man leverer til om at nå frem til de bedst mulige løsninger. Mine egne medlemmer skal være beredvillige og aktive i den værdiskabelse der sker, når vi bliver bedre til at bygge i materialet. De skal ikke bare stille sig tilfredse med de ordrer der kommer ind, men være forud for markedet, og gå i dialog med de forskellige aktører i byggeriet, siger Thomas Uhd.
 

Læs hele artiklen i BETON-3 2018

 

Relaterede artikler