Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Et halsbrækkende parkour-spring sikrede førstepladsen

Det var lysten til at udforske SEB Banks arkitektur og kammeratens hæsblæsende parkour-spring, der gjorde Bertram Brandt Bertelsen til vinder af Dansk Betons fotokonkurrence #jegelskerbeton.

Med sit billede af en parkour-udøver, der i et halsbrækkende spring hopper henover de cirkelformede huller på SEB’s hvide betonhalvtag, vandt Bertram Brandt Bertelsen Dansk Betons fotokonkurrence #jegelskerbeton.

For dem, der kender Bertram Brandt Bertelsen, kom hans livlige billede nok ikke som en stor overraskelse. Hans Instagram-profil er fyldt med atletiske udøvere, der svinger sig gennem klatrebaner, parker og klippelandskaber. Derudover har amatørfotografen altid været fascineret af SEB Bank, og fotokonkurrencen #jegelskerbeton var derfor en oplagt mulighed for at udforske byggeriet og se det helt tæt på.

– De runde åbninger i betonhalvtaget gav frirum til at tage billeder i mange forskellige vinkler. Og med min kammerats erfaringer i parkour, valgte vi at kombinere de to elementer, siger Bertram Brandt Bertelsen, der forsøgte sig med flere forskellige vinkler, før det helt rigtige billede var i kassen.

Det krævede nogle forsøg, før Bertram Brandt Bertelsen fangede det rigtige øjeblik af sin kammerat, der i et hæsblæsende parkour-spring fløj henover hullet på det lyse betonhalvtag i høj fart.

– Vi prøvede først den klassiske vinkel, hvor man tager billedet lige under personen, men det var som om, der manglede noget. Derefter søgte jeg en ny vinkel og begyndte at bruge vinduerne som værktøj, fortæller amatørfotografen.

Vinduernes refleksion af landskabet og parkour-udøverens spring giver billedet en helt unik vinkel og skaber en flot kontrast, som vandt dommernes hjerte. Der var ingen tvivl om, at Bertram Brandt Bertelsen var både overrasket og glad over, at hans billede blev udpeget, som det bedste af 1.554 billeder, der var med i konkurrencen #jegelskerbeton.

En fremtid som filmfotograf 
Bertram Brandt Bertelsen er 22 år gammel og bor på Amager. Det er hans store drøm at komme ind på Filmskolen, hvor han kan udleve sin drøm om at være filmfotograf.


Bertram Brandt @bertram_brandt_films fra ShootIT Media vandt fotokonkurrencen #jegelskerbeton 2018 


 

Relaterede artikler