Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Ny kampagne sætter fokus på letbeton

Med hjemmeside, brochurer og gimmicks sætter Letbetonelementgruppen fokus på alle fordelene ved at lade letbeton skabe rammerne om dit hjem.

”Træf det rigtige valg”

Sådan lyder opfordringen fra Letbetonelementgruppen – der hører under Betonelement-Foreningen – i en ny kampagne, der skal fortælle Hr. og Fru Jensen om alle fordelene ved at vælge letbeton, hvis de ønsker at bygge nyt hus.

Og der er mange. Vidste du for eksempel, at letbeton består af rene naturmaterialer og samtidig giver et mindre energiforbrug? Letbeton skaber også et sundt indeklima og er desuden temperaturregulerende, lydisolerende og holdbart, så du kan glæde dig over en sund og behagelig hverdag.

Bedre rådgivning

Kampagnen består af hjemmesiden letbeton.dk samt en 15 siders brochure, der begge sætter fokus på letbetonens blødere værdier. Ud over at tale direkte til forbrugerne, er materialet også tænkt som en hjælp til typehusproducenter, arkitekter, ingeniører og entreprenører, når de skal hjælpe private med at vælge det rigtige byggemateriale.

I løbet af efteråret følger Letbetonelementgruppen op med en vifte af gimmicks, der sætter streg under alle fordelene, så hold øjnene åbne derude.

Læs mere om de mange fordele og download brochuren på letbeton.dk

 

Relaterede artikler