Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Rå beton i samspil med argentinsk natur

Med sit enkle, æstetiske udtryk harmonerer beton perfekt med de naturlige omgivelser. Se bare disse tre imponerende betonoaser i Argentinas vilde natur

Beton er råt, naturligt og har et diskret udtryk, der får det til at smelte sammen med omgivelserne. Og det er arkitekterne i Argentina særlig begejstrede for. Her får du tre eksempler på spektakulære betonhuse i pagt med naturen.

Golf House, Costa Esmaralda, Buenos Aires   

Golf House ligger i Costa Esmeralda, et smukt bjerglandskab tæt på Argentinas østkyst. Huset er bygget i forskellige niveauer, så det nærmest er bygget ind i skråningen på områdets højeste punkt med en fantastisk udsigt. Huset består næsten udelukkende af råt beton suppleret med glas og flader af træ, der tilfører det et lidt blødere udtryk.
Læs mere om huset

AV House, Villa Gisell, Buenos Aires   

Dette minimalistiske sommerhus ligger midt i skoven Mar Azul uden for Buenos Aires, hvor det med perfektion er bygget ind i mængden af høje, slanke træer. Huset består hovedsageligt at to materialer, beton og glas, som giver et kontrastfuldt udtryk. Læs mere om huset

Torcuato House Pavilion, Buenos Aires

Dette 45 kvadratmeter store udhus er tænkt som et afslappende fristed omgivet af smukke stedsegrønne træer året rundt. Betonen tegner skarpe minimalistiske linjer og giver huset et råt udtryk, der passer perfekt til omgivelserne. Samtidig sikrer betonen en både visuel og lydmæssig isolation fra hovedhuset, der gør det til et ideelt sted at trække sig tilbage og nyde roen og naturen.
Læs mere om pavillonen

 

Relaterede artikler