Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Højstyrkebeton afløser gammel træscene

Træscenen i Rhododendronparken i Brønderslev måtte bukke under for råd og bliver nu afløst af en stærkere og mere holdbar løsning i beton.

Foto: Hi-Con

 

Lige ned til søen i den smukke Rhododendronpark i Brønderslev ligger Buus-scenen, som har dannet rammen om mange festlige koncerter og festivaler.

 

De seneste måneder har håndværkere dog arbejdet på højtryk for at rejse en ny scene, da den gamle træscene var rådnet og måtte fjernes. Arkitektfirmaet Hellsten har designet en ny sceneoverdækning, udformet som en stor bue, der er sammensat af 10 gigantiske betonelementer, som er støbt sammen på stedet.


Slidstærk og holdbar løsning

Betonelementerne er lavet af højstyrkebeton fra Hi-Con, og dermed bliver den nye scene ikke bare mere slidstærk og langtidsholdbar, den får også et moderne og enkelt udtryk, der harmonerer med resten af den klassiske park.

 

Betonen er støbt færdig, og nu er tømrerne i gang med at bygge scenegulvet i massivt træ, elektrikerne installerer strøm til de tekniske installationer, og til sidst kommer gartnerne på banen, så scenen står klar til brug 1. maj.

 

Relaterede artikler