Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

3 designs i beton og glas

Beton er godt i sig selv, men endnu bedre i samspil med andre materialer . Se bare disse tre fine designs i beton og glas.

Det er ingen hemmelighed, at beton fungerer rigtig godt i kombination med andre materialer. Blandt andet er kontrasten mellem det robuste beton og skrøbelige glas en spændende kombination hos designere verden over. Vi har fundet tre fine eksempler på design, der leger med beton og glas.

Organiske skulpturer

Den newzealandske kunstner Ben Young har udforsket, hvordan et basalt byggemateriale som beton komplimenterer det mere organiske og skrøbelige glas. Og det er der kommet en lang række smukke skulpturer ud af – blandt andet Subterranean III, der består af støbt beton og lamineret flydende glas. Som tidligere surfer og uddannet bådbygger skinner hans passion for havet tydeligt igennem. Se mere af hans arbejde hos Ben Young Sculpture

Rå og skrøbelig

Hanne Willmann er industriel designer med base i Berlin og kvinden bag ’Willmann Vase’, som netop leger med kontrasten mellem beton og glas. Vasen ser smuk ud med en enkel blomst, men er også smuk i sig selv. Rå og skrøbelig på én gang.

Bordlampe eller lampebord?

Det tyske designfirma Docstone fokuserer primært på beton og har lanceret en spændende serie af oplyste borde, som passer perfekt ind i den minimalistiske nordiske stil. ’Holy Tristan Tables’ er en lampe og et bord på én gang med en trefod af beton og en rund oplyst glasplade ovenpå. 

 

Relaterede artikler