Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

3 rå betoninteriør til dit køkken

Drømmer du om at få mere råt beton i dit hjem? Start i det små med disse tre æstetiske design til dit køkken.

Beton er yderst formbart og har et lækkert råt udtryk. Det udnytter designere verden over til at skabe smukt interiør til din bolig. Vi har fundet tre flotte betondesign, der kan give dit køkken et råt pift.

Æggebægre

Server dine morgenæg i et rustikt æggebæger næste gang. ’Eggfactory’ er designet af tyske Son of Nils, og betonmaterialet giver hvert enkelt æggebæger sin egen unikke karakter, farve og tekstur. Æggebægrene blevet behandlet med sæbe, som skaber en beskyttede belægning.

Fine frugtfade

Den danske designer Lise Damsager Hansen er også begejstret for beton, når hun afsøger mulighederne inden for nyt nordisk design. Hun bruger blandt andet beton sammen med træ og porcelæn til at skabe vaser, tallerkener og kopper, og har også kreeret en serie smukke frugtskåle, ’Concrete Dishes’ , som er støbt i farvet beton med en beskyttet overflade.

Rå skåle

Elsker du at anrette din mad i små skåle, er disse flotte håndlavede 'Concrete Condimente Cups' fra Kreteware i Florida et godt bud. Skålene er støbt i grå, rå beton og har en aftagelig inderskål i skinnende stål. De to materialer skaber en fed kontrast, der pifter ethvert måltid op.
 

 

Relaterede artikler