Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

4 skud beton til kontoret

Giv dit kontor et solidt præg med beton i alle afskygninger. Vi har fundet fire rå kontorartikler i beton – lige fra USB-sticks til reolsystemer.

Det vrimler med ukonventionelle måder at bruge beton på. Og nu har det rå, slidstærke og langtidsholdbare materiale også sneget sig ind i kontorindretningen.

Skal dit kontor også have et skud beton? Gå på opdagelse i disse fire eksempler på hårdfør kontortilbehør.


Solide kontorartikler

Et godt sted at starte er med nye accessories til dit skrivebord. Skift kontorartiklerne ud med den norske designer Magnus Pettersens lækre betonserie ’Solid’, der består af tapedispenser, blyantholder og et lille fad til papirklips eller lignende. Tapedispenseren fås i to størrelser og koster fra 199,- kr. og kan købes her.

Rå reol

Få plads til alle dine ideer, mapper og bøger med det minimalistiske reolsystem
’PLUS Concrete Modular Storage Solution’, der består af tre separate moduler, som du kan mikse og matche, som du vil. Sæt dem sammen til et stort reolsystem eller brug et enkelt eller to moduler som hylde, bænk eller kaffebord. PLUS Concrete Modular Storage Solution giver dit kontor et råt og skulpturelt look og fås fra 2.500 kr.
Usbéton

Smid denne ultrastærke USB-stick i tasken, næste gang du skal ud til møde. Kix Berlins ’Usbéton’ er lavet af solidt og slidstærkt beton, så du ikke behøver at frygte, der sker noget med dine billeder eller filer – de er godt beskyttet. Usbéton fås i S, M og L og koster fra 180 kr.
Grønt i beton

Skal kontoret have et lille stænk grønt, kan du vælge mellem et utal af skulpturelle beton-urtepotteskjulere. Denne Diamant beton urtepotte er formet som en stående diamant og smuk i en reol med en sukkulent eller slyngplante. Urtepotteskjuleren er håndlavet i beton og lakeret indvendigt.

 

Relaterede artikler