Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Beton skaber kant i indretningen

Designere og indretningsarkitekter sværger i øjeblikket til beton, der giver et råt look og skaber både moderne kant og naturlig varme.

Skandinaviske hjem har et helt bestemt præg af minimalisme og rene linjer, som andre lande lader sig inspirere af. Den hotteste trend lige nu er en mere urban og fabrikslignende linje, hvor ubehandlede og rå materialer som beton træder frem og skaber unikke detaljer i indretningen.

Rå betonvægge

En effektfuld væg i grå beton kan give stuen et råt look. Arkitekten Amanda Yates har for eksempel indrettet sin egen stue i sit hjem i New Zealand med en skrånende betonvæg omgivet af glaspartier, som giver et helt særlig udtryk.

 

Betonvask i badeværelset

Solenne de La Fouchardiere, som er leder i det engelske designfirma Ochre, har designet sin East London penthouselejlighed med masser af beton. Blandt andet på badeværelset, som er indrettet med en stor dobbeltvask i beton med en barre nedenunder, hvor hun kan hænge ”hundredvis” af håndklæder.

Tidsløs industriel design

Det moderne industrielle køkken er tidsløs design – se bare dette i Santa Monica, som er designet af designeren Randy Weinstein. De hvide fliser med mørke fuger, detaljer i rustfrit stål, fabrikslamper, vintage traktorsæder på barstolene og endelig … det polerede betongulv. Det er indbegrebet af æstetik.Se mere indretning med beton fra hele verden hos onlinemagasinet Design Milk

 

Relaterede artikler