Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Ny modultrappe i beton

C.F. Møller Designs har i samarbejde med betonproducenten Hi-Con udviklet det nye trappesystem Mount, der har et præcist æstetisk udtryk – og som noget nyt kan monteres i ét enkelt flow.

De rå betontrin svæver nærmest i luften og kaster lange skygger ned mod gulvet, og samtidig har hvert trin et stålindlæg til diverse trinvarianter – lige fra træ, stål, linoleum og bambus til, hvad du ellers kan anvende som gulv.

C.F Møller Designs nye modultrappe, Mount, kan altså varieres alt efter, hvilken type rum, den skal passe ind i. Det er smart. Men det nye ved modultrappen er selve montagemetoden, som er markant forenklet.

Hurtig og let at montere

Trappen skal nemlig kun fikseres i den ene side og kan monteres nedefra i et enkelt flow, så der ikke er brug for kraner, stilladser osv. i samme grad som tidligere.

Modultrappen er allerede monteret i det første byggeri, nemlig som foyertrappe hos firmaet CPT i Fåborg, og trappen skal også bruges i Bestsellers nye kontordomicil på Aarhus Havnefront, der står færdig i løbet af 2015.

Læs mere og se flere billeder af modultrappen.

 

Relaterede artikler