Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Om Bæredygtig Beton Prisen

I 2019 blev Bæredygtig Beton Prisen uddelt for sjette gang siden 2009 af Dansk Beton. Prisen uddeles til et prisværdigt bygge- eller anlægsprojekt, hvor der er gjort brug af bæredygtig beton.

De mange projekter der år efter år indstilles til Bæredygtig Beton Prisen vidner om mange forskellige bæredygtige måder at bruge beton på. Derudover udviser de indstillede projekter en stor interesse for at anvende beton som bæredygtigt materiale og dermed en tydelig interesse for prisen. 

Din stemme tæller
Bæredygtig Beton Prisen er en publikumspris, som alle kan stemme på. Det er dermed publikum, der afgør, hvilket projekt der vinder den eftertragtede pris.

Blandt de indstillede projekter nominerer dommerkomiteen tre projekter, som publikum kan stemme på. 

Dommerkomiteen består af arkitekt og formand i arkitektfirmaet C.F. Møller, Julian Weyer, direktør i Danske Arkitektvirksomheder, Lene Espersen, arkitekt og indehaver af AplusB, Rie Øhlenschlæger, adm. direktør i PensionDanmark, Torben Möger Pedersen, og direktør for DK Beton og formand for Dansk Beton, Niels Søndergaard. 

Bæredygtig Beton Prisen bliver uddelt til Dansk Betons store prisfest.

Bedømmelseskriterier

Prisen uddeles som en anerkendelse af arkitekter, ingeniører, entreprenører og bygherrer, som har lavet et bæredygtigt bygge- eller anlægsprojekt med beton, der forener miljø, økonomi, samfund og æstetik.

Det pågældende projekt skal være opført i Danmark og være indviet før prisuddelingen finder sted. Projektet må ikke være mere end fem år gamle.