Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Indstil din favorit til Bæredygtig Beton Prisen nu

Bæredygtig Beton Prisen uddeles for sjette gang siden 2009 af Dansk Beton under Dansk Byggeri.

Der blev indstillet rekordmange projekter til Bæredygtig Beton Prisen 2017. Det vidner om en stor interesse for prisen og om mange bæredygtige måder at bruge beton på. Og der er potentiale til at vi kan slå alle redkorder i denne omgang. 

Bæredygtig Beton Prisen er en publikumspris, som alle kan stemme på og dermed være med til at afgøre vinderen. Projekter skal indstilles inden den 15. oktober 2018. 

Dommerkomiteen består af formand og arkitekt Julian Weyer fra arkitektfirmaet C.F. Møller, Lene Espersen, direktør i Danske Arkitektvirksomheder, arkitekt Rie Øhlenschlæger, indehaver af AplusB, Torben Möger Pedersen, adm. direktør i PensionDanmark og Niels Søndergaard, direktør for DK Beton og formand for Dansk Beton.

Prisen bliver uddelt til en prisfest den 28. marts 2019. 

Indstil et projekt til Bæredygtig Beton Prisen

Bedømmelseskriterier

Prisen uddeles som en anerkendelse af arkitekter, ingeniører, entreprenører og bygherrer, som har lavet et bæredygtigt bygge- eller anlægsprojekt med beton, der forener miljø, økonomi, samfund og æstetik.

Det pågældende projekt skal være opført i Danmark og være indviet før prisuddelingen finder sted. Projektet må ikke være mere end fem år gamle.