Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Bæredygtig Beton Prisen 2019

Bæredygtig Beton Prisen uddeles for sjette gang siden 2009 af Dansk Beton.

De indstillede projekter til Bæredygtig Beton Prisen vidner om mange forskellige bæredygtige måder at bruge beton på. Derudover udviser de indstillede projekter en stor interesse for at anvende beton som bæredygtigt materiale og dermed en tydelig interesse for prisen. 

Din stemme tæller
Bæredygtig Beton Prisen er en publikumspris, som alle kan stemme på. Det er dermed publikum, der afgør, hvilke projekt der vinder den eftertragtede pris.

Dommerkomiteen har blandt de indstillede projekter nomineret tre projekter, som publikum kan stemme på. Offentliggørelse af de nominerede projekter forekommer i starten af 2019. 

Dommerkomiteen består af arkitekt og formand i arkitektfirmaet C.F. Møller, Julian Weyer, direktør i Danske Arkitektvirksomheder, Lene Espersen, arkitekt og indehaver af AplusB, Rie Øhlenschlæger, adm. direktør i PensionDanmark, Torben Möger Pedersen, og direktør for DK Beton og formand for Dansk Beton, Niels Søndergaard. 

Bæredygtig Beton Prisen bliver uddelt til Dansk Betons prisfest den 28. marts 2019. 

Bedømmelseskriterier

Prisen uddeles som en anerkendelse af arkitekter, ingeniører, entreprenører og bygherrer, som har lavet et bæredygtigt bygge- eller anlægsprojekt med beton, der forener miljø, økonomi, samfund og æstetik.

Det pågældende projekt skal være opført i Danmark og være indviet før prisuddelingen finder sted. Projektet må ikke være mere end fem år gamle.