Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Fotokonkurrence for alle der er vilde med beton

Er du vild med beton? Det rå udtryk og de mange spændende byggerier og anlæg, der er udført med beton? Del dine betonfavoritter på Instagram, og deltag i konkurrencen om en unik betonoplevelse i Københavns Nordhavn, samt en plads på vores eksklusive betonplakat.

Fra Pantheon-kuplen i Rom til Skuespilhuset i København, fra Storebæltsbroen til alverdens skaterparker – beton har vist sit værd som byggemateriale gennem tusinder af år. Og måske er der beton omkring dig mange flere steder, end du lige går og tænker over?  

I anledning af Bæredygtig Beton Prisen 2015 sætter Dansk Arkitektur Center og Dansk Beton fokus på beton i alle dets former med fotokonkurrencen #jegelskerbeton på Instagram.

Sådan deltager du

1) Gå på opdagelse med dit kamera og vis os, hvor du får øje på beton og hvorfor du er vild med beton
2) Hashtag dine billeder med #jegelskerbeton og følg med på @danisharchitecturecentre og på Dansk Betons Facebook-side
3) Konkurrencen løber til og med torsdag den 23. oktober 2014

Eksklusiv præmie til ti udvalgte deltagere
Ti deltagere i konkurrencen udvælges og inviteres på en guidet Insta-walk i “The Silo”, den ene af de to gamle DLG-betonsiloer i Nordhavn. Turen byder blandt andet på adgang til taget af bygningen, hvor der er en fantastisk udsigt.

Udover Insta-walken får vinderne deres navn og billede trykt på en eksklusiv #jegelskerbeton-plakat, som laves specielt til lejligheden, og billederne udstilles i vinduerne hos Dansk Byggeri ved Nørreport Station.  

De ti vindere udpeges af Jesper Knudsen, fungerende formand for Dansk Beton, der er dommer i konkurrencen. Er du blandt de heldige vindere, bliver du kontaktet direkte efter konkurrencens afslutning d. 23. oktober.  

Indstil det bedste betonbyggeri eller anlæg til Bæredygtig Beton Prisen 2015
Du kan være med til at indstille de bedste danske byggerier, byrum og anlæg, der fortjener at blive nomineret til publikumsprisen Bæredygtig Beton Prisen 2015. De tidligere vindere tæller prominente byggerier og anlæg som Rabalder Parken i Roskilde, DANVA Vandhuset i Skanderborg og Skuespilhuset i København. Prisen uddeles som en anerkendelse af de arkitekter, ingeniører, entreprenører og bygherrer, som har udført et bæredygtigt byggeri eller anlæg med beton.  

Bæredygtig Beton Prisen er indstiftet af Dansk Beton, og når den uddeles i 2015, er det 4. gang et dansk byggeri eller anlæg bliver præmieret. Det sker næste gang ved den store Bæredygtig Beton Konference, der holdes den 10. marts 2015 på Tivoli Hotel & Congress Center.

Perioden for indstilling af et byggeri eller anlæg er afsluttet.
Læs mere om Bæredygtig Beton Prisen

Relaterede artikler