Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Ny udvikling indenfor betonrør og -brønde

Kundetilpassede produkter med kort leveringstid er tidens løsning indenfor afløbsprodukter. Der er stigende efterspørgsel efter brønde og rør i endog meget store diametre, som kan håndtere vandmasserne ved skybrud.

Foto: Peter Jørgensen

De voldsomme skybrud, der på grund af klimaforandringerne oftere og oftere rammer Danmark, sætter deres spor mange steder. Det gælder ikke mindst inden for den del af byggeriet og byggeindustrien, som beskæftiger sig med løsninger og produkter til afledning af regn- og spildevand.

Hos Gammelrand Beton i Svebølle på Vestsjælland, hvor man blandt meget andet producerer en lang række betonprodukter til afløb, kan man godt mærke den øgede efterspørgsel efter produkter, der kan bruges til blandt andet skybrudssikring i byerne.

  - Vi kan mærke det på efterspørgslen - ikke alene efter vores nye Prima-brønd og de større brønde, men også efter bassinledninger i størrelser på 1.000, 1.200 og 1.600 mm, som også kan bruges som skybrudsledninger, fortæller salgschef i Gammelrand Beton, Helen Pedersen.

Du kan læse resten af artiklen i den nyeste udgave af magasinet Beton


Relaterede artikler