Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

KEY NOTE SPEAKER: GÜNTHER VOGT (1957)

Den ene hovedtaler på Byens Gulv bliver Landskabsarkitekt Günther Vogt. Günther Vogt er født i Liechtenstein og uddannet i Schweiz. Han har tidligere haft tegnestue sammen med Dieter Kienast, og har siden 2000 drevet sin egen tegnestue Vogt Landschaftsarchitekten med kontorer i Zürich, London (2008) og Berlin (2010).

Tegnestuen beskæftiger sig med landskabsarkitektur på alle skala-trin, fra små private haver til store offentlige anlæg. De ansatte tæller landskabsarkitekter, arkitekter, industrielle designere og planteeksperter.

I projekternes indledende udviklingsfaser arbejder tegnestuen udelukkende i fysiske håndbyggede modeller. Der bygges altid to modeller i samme skala til hvert projekt – den ene er hos bygherren til gennemsyn og kommentar, den anden på tegnestuens modelværksted til opdatering.

I tilknytning til tegnestuen i Zürich har Vogt et materialeudviklingslaboratorium, hvor der løbende udvikles på nye byggematerialer og udføres mikro-design af inventar og lignende i fuld størrelse.

Byens Gulv

For 3. år i træk afholdes konferencen ”Byens gulv”, der samler de forskellige aktører indenfor området belægninger i byer.
Konferencen beskæftiger sig med gulvet fra hovedgaden i stationsbyen over boligveje i villakvarterene til forandrings- og byrumsstrategier, nye belægningsmaterialer og konstruktionsprincipper til håndtering af nedbør.

Der er i alt 14 indlægsholdere fra ind- og udland – se programmet byensgulv.dk.
Sideløbende med konferencen afholdes en virksomhedsmesse, hvor leverandører til byens gulv udstiller.
Se yderligere på www.byensgulv.dk, hvor tilmeldingen også foretages.