Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

1-dags kursus i tilsyn af befæstelser i beton og natursten

Kom på 1-dags kursus den 5. eller 7. oktober 2021 og få indblik i, hvordan du fører tilsyn med anlæg af befæstelser i beton og natursten.

Der er store økonomiske såvel som miljømæssige fordele ved at nye belægninger af beton og natursten bliver udført efter gældende regler og anvisninger. Desværre er det ikke altid tilfældet og det kan give anledning til at belægningerne skal skiftes langt før at de har udtjent deres levetid. Det koster penge og er skidt for miljøet.

Danske Anlægsgartnere, Landskabsarkitekterne, Brolæggerlauget og Dansk Beton, Belægningsgruppen har derfor udviklet let tilgængelige tilsynsvejledninger som kan støtte rådgivere og kommuner i deres arbejde med at kontrollere de udførte anlægsarbejder. Og nu udbydes et 1-dags kursus i, hvordan tilsynsvejledningerne kan bruges i praksis. Kurserne gennemføres med 10-18 deltagere.

Kurset er opdelt i en teoretisk gennemgang af tilsynsvejledninger og skemaer (udleveres på kurset) og en eftermiddag hvor vi på skal ud og prøve vejledningerne af i praksis.

De nødvendige værktøjer udleveres på kurset.

Kursets formål er at klæde landskabsarkitekter og ingeniører bedre på til at kunne føre en relevant tilsyn på belægningsarbejder – både ved at øve de bedste målemetoder men også ved at kunne udpege de vigtigste kontrolpunkter til de aktuelle projekt.

Det er muligt for virksomheder eller kommuner at bestille egne kursusdage om ønsket, efter nærmere aftale. 
 

Tilmeld dig 1-dags kurset i tilsyn af befæstelser i beton og natursten