Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Web-app: Få viden om beton med få klik

Viden om beton er en app, hvor du nemt og hurtigt kan downloade nyttige publikationer om beton. App’en samler alt det, du har brug for på ét sted og er bygget overskueligt op i fire emner; blok, afløb, belægning og fabriksbeton. Vi hjælper dig godt i gang.

Med web-app’en er du kun få klik fra viden om beton. Du kan nemt og hurtigt hente app’en ned på din smartphone og herfra kan du frit downloade publikationer, som giver dig viden om beton inden for blok, afløb, belægning og fabriksbeton. App’en er et god redskab, der samler faglig viden om betonbranchen i et klik.

Kom godt i gang
Du kan downloade app’en med få klik og helt gratis. Når du har åbnet din internetbrowser på telefonen, indtaster du følgende webadresse: www.viden.danskbeton.dk/.

    

Herfra kan du downloade app’en direkte til din telefon, så du altid har publikationerne lige ved hånden. For at downloade app’en kan du følge instruktionerne i pop-up boksen på siden, eller følge guiden her:

Hvis du har en android

  • Klik på ikonet med de tre prikker i højre hjørne
  • Navndøbe app’en og tryk ’tilføj’

Hvis du har en iPhone

  • Klik på ikonet med en firkant og en pil der peger opad
  • Vælge ’føj til hjemmeskærm’
  • Navndøbe app’en og tryk ’tilføj’

Der indsættes nu et ikon på telefonen forsideskærm, og du er færdig med at downloade app’en.

Download en publikation
Når du har fundet ikonet på din smartphone, klikker du på ikonet og app’en åbner. Herfra har du direkte adgang til at downloade en eller flere publikationer. På forsiden i app’en ser du fire forskellige sektioner og emner; Afløb, Belægning, Blokke og Fabriksbeton. Sektionerne har hver deres indgang til relevante publikationer, som gør det let at finde publikationer inden for det emne, som du er interesseret i.Når du klikker ind på en af sektionerne, kommer en række kategorier i syne, hvori der ligger forskellige publikationer. Du har altså mulighed for at klikke ind på kategorierne for at se, hvad den indeholder. Når du har klikket dig ind på en af kategorierne, kommer der en oversigtsliste frem med titler på en række publikationer. Her har du mulighed for at klikke på publikationerne og få en beskrivelse af dens indhold. Du har altid mulighed for at gå tilbage til startsiden ved at klikke på ikonet med huset, øverst i venstre hjørne.


Når du er inde på den ønskede publikation, ruller du ned i bunden og klik på downloadknappen, hvorefter publikationen åbner i en pdf. Vær opmærksom på at nogle publikationer kræver særlige apps fx Excel eller Word.

  

   
Del en publikation
Du har mulighed for at dele publikationen. Det gør du på følgende måde.

Hvis du har en android (deling af publikationen foregår, når du har publikationen åbne i pdf på din smartphone).

  • Klik på ikonet med de tre prikker, når du er inde på selve publikationen
  • Vælg ’send fil’ og herefter, hvordan du ønsker at dele linket til publikationen fx via mail

Hvis du har en Iphone (deling af publikationen foregår, inden du åbner publikationen i pdf – altså direkte fra publikationens oversigtsside).

  • Hold download knappen inden
  • Vælg ’del’ og herefter, hvordan du ønsker at dele linket til publikationen fx via mail

Find kontakt oplysninger
På forsiden i app’en finder du sektionernes kontaktinformanter ved at klikke på ikonet med de tre vandrette streger, øverst i højre hjørne. Derefter kan du klikke på den sektion, som du ønsker kontaktoplysningerne på. Du kan vælge, om du ønsker at sende en e-mail, ringe via telefon eller at besøge sektionens hjemmeside. Du kan komme tilbage til forsiden ved at trykke på ikonet med et hus, øverst i venstre hjørne.

Nedenunder de fire sektioner på forsiden finder du direkte link til www.danskbeton.dk ved at klikke på Dansk Betons logo.