Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Artikler & nyheder

  11-11-2021

  Onepager om arbejdsmiljø på byggepladsen

  Fabriksbetonforeningen har udarbejdet to arbejdsmiljø-onepagers. Det ene omhandler adfærd på byggepladsen, mens den anden omhandler forebyggelse af ulykker. Download dem her.

  15-09-2021

  Rådhus-fundamentet bygges med genbrugsbeton

  Høje-Taastrup Kommune er med i pionerprojekt, hvor fundamentet til kommunens nye rådhus bygges med genbrugsbeton.

  15-09-2021

  Betonpletskud fra fritidsfotograf

  Fritidsfotografen Rune Odgaard Jensen løb med både første og andenpladsen i fotokonkurrencen #jegelskerbeton, udskrevet af Dansk Beton.

  15-09-2021

  Roskilde Amtsgård - et hovedværk

  Arkitekt Knud Munks værk fra 1976 står som et af de vigtigste danske betonbyggerier, ikke mindst fordi byggeriet viser flere sider af betonens muligheder

  15-09-2021

  Råt, men godt

  For nogle få danske arkitekter er beton nøglen til at skabe unikke og langtidsholdbare villaer og sommerhuse. Omkostningerne betyder dog, at denne type projekter ikke er realistiske for alle nye husbyggere.

  15-09-2021

  Den rene betonfacade

  Efter mange år i skammekrogen er den rene betonfacade på vej tilbage i arkitekturen, både i form af den rå og grå beton, men også i fint nuancerede overflader, der er muliggjort af ny udvikling i teknologien.

  19-08-2021

  Udfordrende betonbakker på Karen Blixens Plads

  Karen Blixens Plads, vinder af In-Situ Prisen 2021, fremstår som blødt bakket betonlandskab i Ørestaden. Opgaven lød på at sikre plads til tusindvis af cykler og samtidig skabe et rekreativt byrum – hvor betonbakkerne giver beboere og studerende mulighed for ophold i læ for Amagervinden, og hvor hulrummene inden i bakkerne sørger for ly til cykelparkering.

  05-07-2021

  Skovbryn spejler sig i tegl og beton

  Bagger-Sørensens nye domicil ligger i et skovbryn, og det smitter af på bygningen, hvor kolumbateglene signalerer bark, og betonen har bræddeforskalling.

  05-07-2021

  Isoleret 360 dage om året

  Pandahuset i Københavns Zoo er det første projekt, BIG har haft, hvor beboerne ikke har kunnet sætte ord på deres behov. Men én præmis var klar: Hun- og han-panda afskyr hinanden 360 dage om året.

  01-07-2021

  Konverterer kaos til bløde bakker

  Karen Blixens Plads er forvandlet fra grå kaos til bløde bakker, hvor studerende på Københavns Universitet og lokale borgere kan parkere cyklen og mærke stemningen fra Amager Fælled.