Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Medlemmer

Dansk Betons medlemmer er de fem sektioner for betonelementer, fabriksbeton, afløbsprodukter, blokke og belægningsprodukter.

Herunder er en liste over samtlige medlemmer af de fem betonsektioner.

 

CRH Concrete A/S

 • Kontaktperson:

  Adm. direktør Claus Bering
 • Adresse:

  4130 Viby Sjælland, Vestergade 25
 • Telefon:

  70 10 35 10
 • Fax:

  76 37 70 01
 • E-mail:

  info@crhconcrete.dk
 • Hjemmeside:

  www.crhconcrete.dk
 • CRH Concrete A/S er Danmarks største betonelement-koncern.

  Betonelement er Danmarks førende leverandør af betonelementer, projekteringsydelser og montage af betonelementer. Betonelementerne spænder bredt fra alle typer af forspændte betonkonstruktioner, over betonfacader, betonvægge, betondæk, betontag, betonfundamenter, søjler og bjælker til komplette løsninger i beton inden for både industribyggeri, domicilbyggeri og boligbyggeri - herunder også p-huse, sportsarenaer og broelementer i beton.
  Betonelement er en del af CRH Concrete A/S.
  Læs mere på www.betonelement.dk

  EXPAN leverer og monterer EXPAN Råhuse, der er et komplet rationelt byggesystem med vægelementer, facadeelementer og dækelementer, fremstillet i letbeton og beton. Og som den førende leverandør af systemløsninger til tæt-lavt boligbyggeri, skoler, institutioner, plejehjem samt butikker, er EXPANs elementer også indeklima-mærkede.
  EXPAN er en del af CRH Concrete A/S.
  Læs mere på www.expan.dk

  Dalton er Danmarks førende leverandør af betontrappesystemer samt facadeelementer og altaner i beton til industribyggeri, domicilbyggeri og boligbyggeri. Daltons betontrapper og øvrige sortiment af arkitektur-betonelemener er kendte for enkel skønhed, som tilfører bygningen en særlig dimension.
  Dalton er en del af CRH Concrete A/S. 
  Læs mere på www.dalton.dk