Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Pressemeddelelser

  09-02-2015

  Prisregn og international inspiration ved Dansk Oscarfest for betonbyggerier

  Prestigefulde priser og international inspiration venter beton- og byggefolket på Bæredygtig Beton Konferencen den 10. marts i København.

  29-01-2015

  Havbadet ramt af Muren i kapløbet om bæredygtig betonpris

  Havbadet i Nr. Vorupør lå forrest i kampen om Bæredygtig Beton Prisen 2015. Men så gik folkene bag Højvandsmuren i Lemvig i gang og aktiverede netværket. Det gav stemmer.

  15-01-2015

  Nu kan folket sætte pris på bæredygtig beton

  Fra folkeligt havbad i Vorupør over stormflodsmur i Lemvig til vejbelægning mod monsterregn på Frederiksberg. Nu kan alle danskere være med til at afgøre, hvad der lige nu er den mest bæredygtige måde at bruge beton på til gavn for borgere, samfund og miljø.

  13-01-2015

  Prestigefuld pris til musikalsk og fundamentalistisk betonbyggeri

  Traditionelle, rå betonelementer, der løfter sig op i æstetisk særklasse og skaber smukke rum for fællesskab og mennesker – og så er der til og med musik i det. Det er juryens begrundelse for at tildele arkitekturprisen Betonelement-Prisen 2015 til ungdomsboligerne Henius House i Aalborg og arkitekt Klaus Toustrup fra arkitektfirmaet C.F. Møller. Samtidig får Klaus Toustrup overrakt den fornemme Utzon-Statuette for sit exceptionelle talent for at bygge med beton – ligesom mesteren og forbilledet Jørn Utzon.

  13-01-2015

  Arkitekturpris: Operamand får Utzon-Statuette for musikalsk beton

  Han bygger opera i Norge, musikhuse i Odense og Aarhus og lejligheder i Aalborg og Antwerpen. Nu modtager Klaus Toustrup fra arkitektfirmaet C.F. Møller både den prestigefyldte arkitekturpris Betonelement-Prisen og den fornemme Utzon-Statuette, der også kaldes for betonbranchens Oscar. Klaus Toustrup får Utzon-Statuetten for sit exceptionelle talent for at bygge med beton – ligesom mesteren og forbilledet Jørn Utzon.

  27-11-2014

  Ny bestyrelse i Dansk Beton

  Dansk Beton har valgt ny bestyrelse og formand. Nu rettes blikket fremad mod forårets store konference om bæredygtigt beton

  29-10-2014

  De skød på betonen og ramte plet

  Over 800 fotografier blev skudt af danskere over hele landet i konkurrencen om at vise beton fra den fede side. Nu er vinderne fundet.

  14-10-2014

  Skyd løs på betonen

  Tag et billede af et betonbyggeri med mobilen, vind præmier og fortæl arkitekter og ingeniører, hvordan de bygger endnu bedre med beton.

  20-08-2014

  Renover eller riv ned?

  Der spildes årligt millioner af kroner på byggeprojekter, fordi der ikke har været tilstrækkelig fokus på, om det er bedst at renovere eller bygge helt nyt. Workshop i Aalborg vil stille skarpt på, hvornår der skal renoveres, og hvornår der skal rives ned.

Nyhedsbrev

Dansk Beton udsender nyhedsbrev fire gange om året i forbindelse med udgivelse af Magasinet BETON.

Tilmeld dig her